Gå til hoved-indhold
17. maj 2024 - kl. 13.05

25-årig back kom på årets hold - nu forlænger han med Blackhawks

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

25-årige Dennis Torp har forlænget aftalen med Frederikshavn Blackhawks med yderligere én sæson. Det glæder sportschef i Frederikshavn Blackhawks, Thomas Lodberg.

- Torp kom på årets hold i Danmark i denne sæson og er blandt de bedste backer, der spiller i den danske liga. Han har været igennem en fantastisk udvikling og er en vigtig spiller både på og uden for banen. Han har været en kæmpe prioritet at få på plads, så vi er ekstremt glade for, at han fortsætter for os i næste sæson, siger Thomas Lodberg.

Dennis Torp selv havde heller ikke mange betænkeligheder, da dialogen først blev taget op.

- Jeg hører hjemme i Blackhawks. Meget af min familie er i og omkring klubben, og med det sammenhold, vilde vindermentalitet og sult efter medaljer, er det selvfølgelig her, jeg spiller igen i næste sæson.

I den netop overståede DM-finale mod Sunds viste den suveræne back igen sin vigtighed og havde med flere afgørende aktioner en lang stav med i, at resultatet endte, som det gjorde.

- Det var en sindssygt fed finale med en vanvittig kulisse. Alle på holdet var tændte og klar, og det viste vi, så snart kampen var i gang. Vi ramte et virkelig højt niveau. Det var samtidig fedt at se så mange frederikshavnere, der havde taget turen til Næstved for at støtte både os og dameholdet, siger Dennis Torp.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...