Gå til hoved-indhold
17 juli. 2013

39-årig: Den tragiske ulykke har sat dybe spor

  • 1 af 3
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 3
    Lasse Burholts bil brød i brand kort efter sammenstødet.
  • 3 af 3
    FOTO: Kanal Frederikshavn
Af: Kanal Frederikshavn

Frederikshavneren Lasse Burholt, der i går var impliceret i færdselsulykken ved Lendum, som kostede tre børn livet, har i dag valgt at skrive kort om oplevelsen på Facebook.

Lasse Burholt kom kørende i sin Mitsubishi på Lendumvej, da en Citroën Berlingo - ført af en 39-årig kvinde med sine fire børn som passagerer - pludselig foretog et venstresving, og dermed kørte Lasse Burholt direkte ind i siden på kvindens bil. Umiddelbart efter sammenstødet brød frederikshavnerens bil i brand.

Den 39-årige frederikshavner skriver på sin FB-probil:

"Den tragiske ulykke har sat dybe spor hos både undertegnede og en lang række implicerede (civile på ulykkesstedet). Mine tanker går til de tre dræbte børn - men især den lille baby, som overlevede.

Stor tak til alle jer der har sms'et og ringet - jeg er fortsat indlagt, men har ingen kommentarer i øvrigt i det offentlige rum - det samme er meddelt den journalist der ringede, mens jeg stadig var i traume-modtagelsen.

Henviser venligst til de mange oplysninger, der ligger på diverse net-aviser - de er meget præcise i deres beskrivelser af hændelsesforløbet. Jeg var alene i min bil - og har det efter omstændighedernes omfang det godt.

Fantastisk klap på skuldrene til især Jacob og Kasper fra Lendum, der på ulykkesstedet var helt fantastiske! Respekt!"

Den 39-årig mor overlevede ulykken. Det samme gjorde hendes fem måneder gamle baby, mens børnene på 3, 9 og 11 år alle blev dræbt. Den 39-årige fortalte i dag til politiet, at hun overså den modkørende bil. Der blev ikke fundet bremsespor på ulykkesstedet.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...