Gå til hoved-indhold
112
07. marts 2023 - kl. 14.03

71-årig slået og sparket - politi jagter gerningsmand

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

Nordjyllands Politi søger vidner til en voldsepisode, der udspillede sig søndag 5. marts 2023 i Frederikshavn. Oplysninger i sagen skal gå til politiet på telefon 1-1-4.

Volden skete mere præcist kl. 11.40 på Skivegade ud for nr. 2A.

Lederen af efterforskningen, politikommissær Michael Elkjær, forklarer, at en 71-årig mand kom cyklede hen ad Skivegade, og ud for nr. 2A blev han kontaktet af en mandsperson. Denne mand slog herefter den ældre mand gentagne gange i ansigtet. Da det 71-årige offer faldt om på kørebanen som følge af slagene, blev han af den samme gerningsmand tilmed sparket i hovedet.

- Vold er helt uacceptabelt, og vi skal have den mistænkte i sagen afhørt. Desværre har vores hidtidige efterforskningsskridt endnu ikke ført frem til, at vi kan fastlægge hans identiet – og derfor går vi nu i offentligheden med sagen. Det sker i håbet om, at der er nogle borgere, som kan bidrage med informationer, der kan være med til at fastlægge mistænktes identitet – således at han blive afhørt til sagen og i fornødent omfang kan blive stillet til regnskab for sine handlinger, siger Michael Elkjær.

Politikommissæren oplyser desuden, at den mistænkte efter episoden gik fra stedet hen ad Århusgade mod vest i retning mod en cykelsti/stisystem.

Han beskrives som: mand – cirka 50 år gammel, 180-190 centimeter høj, iført sort hue og army-brun softshell/windbreaker jakke. Den mistænkte gik desuden med en hund, der beskrives som en stor hund, eventuelt schæferhund eller en ruhåret hønsehund.

- Hvis man har en formodning om, hvem den mistænkte er, bedes man ringe til politiet på 114, understreger politikommissæren.

Offeret pådrog sig ikke alvorlige skader som følge af overfaldet.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...