Gå til hoved-indhold
27. marts 2024 - kl. 00.03

Anmelder om Essens Gården: "Årets største opdagelse i Danmark"

  • 1 af 4
  • 2 af 4
  • 3 af 4
  • 4 af 4
Af: Peter Marquard

"Årets største opdagelse i Danmark…og jeg vil varmt opfordre dig til at tjekke det ud!", udtaler Feinschmeckeren Rasmus Palsgaard om Essens Gaarden ved Understed. Feinschmeckeren besøgte Nordjylland sammen med @enjoynordjylland i februar.

Feinschmeckeren er en kendt instagrammer og mad/vin-anmelder, som rejser rundt og besøger restauranter i Danmark/Europa. Han skriver følgende efter besøget på Essensgaarden:

- På min tur rundt i Nordjylland var den største overraskelse mit besøg på Essens Gaarden. En gård, der blev forvandlet til kulinarisk teater, der foregår flere steder i løbet af aftenen. Oplevelsen, Feinschmeckere henviser til, er "Fredag på Gaarden". En oplevelse, som du ikke bør gå glip af.

I de idylliske omgivelser på Essens Gaarden på Hestvangvej i Understed bakker tæt på Sæby og Frederikshavn bliver alle sanser forkælet i samspil med godt værtskab.

- På Essens Gaarden glæder vi os altid til fredag. "Fredag på Gaarden" er vores mulighed for at forkæle vores gæster ud over det sædvanlige. Vi lægger os virkelig i selen for at give gæsterne den ultimative oplevelse. Ud over den smagsmæssige oplevelse er kulisserne og værtskabet med til at give vores gæster en totaloplevelse. "Fredag på Gaarden" kan opleves på udvalgte fredage fra kl. 18-23, og alt er inkluderet i prisen. God mad og gode vine. Visionen bag Gaarden er at skabe et univers, hvor råvarerne er i fokus. Grøntsagerne henter vi fra vores fem hektar store økologiske grøntsagsmark, og vi bruger kød fra nærområdet og fisk fra Strandby. Vi oplever heldigvis, at vores gæster går hjem med et stort smil på læben og en stor oplevelse rigere, fortæller indehaver af Essens Gaarden, Tonny Kristensen.

Ønsker man en hyggelig aften med overnatning, kan man nu overnatte på Hotel Aahøj eller Park Hotel i Frederikshavn.

- Essens Gaarden har indgået samarbejde med de to hoteller, hvis man vil fuldende en god aften med overnatning på et af de hyggelige lokale hoteller. Gæsterne skal ikke ud at køre, så vi sørger for, at gæsterne bliver hentet og bragt, siger Tonny Kristensen.

Ønsker man at prøve denne oplevelse en anden dag end fredag, er muligheden der, hvis man er seks personer eller derover. Feinschmeckere er ikke de eneste, der er begejstret for "Fredag på Gaarden".

Da Gourmet Danmark besøgte Essens Gaarden, var ordene følgende: "Nogle gange oplever man noget, som man ikke før har oplevet. Hos Gourmet Danmark har vi smagt ekstrem meget god mad, og vi har fået mange unikke oplevelser. Men vi har ALDRIG oplevet en kombi, som er lykkedes, indtil vi besøgte Tonny på Essens Gaarden".

Og NORDJYSKE skrev: "Essens Gaarden er en opvisning i det totale værtskab. Tonny Kristensen og hele hans kongerige for en hel aften er et scoop".

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...