Gå til hoved-indhold
21. november 2021 - kl. 18.11

Bjarne Laustsens 25-års jubilæum fejret

  • 1 af 2
    FOTO: Marcus Linkhorst
  • 2 af 2
    Bjarne Laustsen med en papfigur af ham selv fra 2005. En figur, der blev brugt, da der var valg til Folketinget i 2005.
Af: Marcus Linkhorst

Det socialdemokratiske folketingsmedlem Bjarne Laustsen har i 25 år været medlem af Folketinget, og det blev i weekenden fejret med en reception hos Dansk Metal på Håndværkervej i Frederikshavn.

I 1992 blev det nordjyske folketingsmedlem Arne Jensen dræbt i en trafikulykke, og da Bjarne Laustsen var stedfortræder for Arne Jensen, måtte Bjarne Laustsen skifte Hydrema ud med Christiansborg. Der sad han så fra 1992 til 1994, og så holdt han pause indtil 1998, hvor han igen kom ind i Folketinget.

Siden har han siddet fast i Folketinget, og det gjorde, at han i foråret kunne fejre 25 år som folkevalgt på Christiansborg.

Grundet corona er fejringen dog blevet udskudt, men lørdag havde Socialdemokratiet i Frederikshavn inviteret lokale socialdemokrater og bekendte til Bjarne Laustsen til fejring.

Blandt gæsterne var flere socialdemokratiske byrådsmedlemmer, borgmester Birgit S. Hansen og Bent Bøgsted, der er folketingsmedlem for Dansk Folkeparti og valgt i Frederikshavnerkredsen.

Der var også flere taler ved arrangementet. Taler, der indeholdt både ros og anekdoter. Bent Bøgsted fortalte om en tur til udlandet, hvor de to var afsted som folketingsmedlemmer og besøgte byens værtshuse. Mens flere socialdemokrater fortalte, at de var modstandere af Bjarne Laustsen, da han ville være Frederikshavnerkredsens folketingskandidat.

Bjarne Laustsen er den, der har siddet længst tid i Folketinget for Socialdemokratiet efter Henrik Dam Kristensen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...