Gå til hoved-indhold
01. februar 2024 - kl. 13.02

Børnehuset Troldehøj går for Børnenes Danmarksindsamling

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

I denne uge har en del af børnene i Børnehuset Troldehøj været på gåtur i Ravnshøj og omegn for at indsamle penge til årets Danmarksindsamling, der kulminerer lørdag aften på DR1.

I år løber den af stablen lørdag 3. februar, og i den forbindelse giver Novo Nordisk Fonden 20 kroner pr. kilometer, som alle børn mellem 2 og 14 år går.

I år går de indsamlede penge fra Børnenes Danmarksindsamling til udviklingsprojekter for fejl- og underernærerede børn i Uganda.

Mandag var børnehusets ældstegruppe, Troldeklubben, ude at gå tre kilometer for den gode sag. Torsdag var det børnene fra husets yngste- og mellemgruppe, der var på tur for at støtte indsamlingen. Her gik gruppen en kilometer for at samle ind.

- I Frederikshavn Kommune arbejder vi med børnesynet "Børn gør det godt, hvis de kan", og med det donerede beløb kan vi være med til at støtte op om projekter, der kan skabe bedre livsvilkår og forudsætninger for børn i Uganda, siger pædagogisk leder Tina Ejstrup Christensen, Børnehuset Troldehøj.

Institutionen i Ravnshøj er stolt af at kunne bidrage med i alt 1620 kroner til Børnenes Danmarksindsamling 2024.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...