Gå til hoved-indhold
19. maj 2024 - kl. 09.05

Det er livsfarligt at cykle mellem Frederikshavn og Hjørring

  • 1 af 1
Af  Michael Løje Naumann

Michael Løje Naumann, Frederikshavn, har skrevet dette indlæg: I Nordjylland er vi så glade for cyklister. Og vi praler af de gode cykelforhold. Men det er mangelfuldt og farligt nogle steder.

Burde man ikke finde ud af - sammen med Vejdirektoratet, Hjørring og Frederikshavn kommune - at etablere cykelsti mellem Frederikshavn og Hjørring hovedvej 35 samt landevej 597 fra Hirtshals til Ålbæk, der er mindst lige så farlig at cykle på.

Med disse to cykelstier ville vi have end god og velfungerede cykelforbindelse rundt i det nordjyske. Dette ville give endnu flere turister med cykler - på en måde, så det ikke er så farligt, som det er nu.

Det er livsfarligt at køre på cykel fra Frederikshavn til Hjørring eller fra Hirtshals til Ålbæk. Hvorfor gør vi ikke mere for cykelturisme samt vores lokale cykelentusiaster, så alle kommer mere sikkert frem?

Jeg ved godt, det koster penge, og manglen på penge i kommunekasserne er problematisk. Men det burde være muligt sammen med region Nordjylland og de andre instanser at få etableret cykelstier, så vi kan få flere turiser og flere indtægter på turister.

På den lange bane sparer det liv og giver flere turistindtægter, så man må kunne finde en fælles løsning.

Der må være løsninger, så dette kan løses, så vi kan få øget trafiksikkerheden i Nordjylland med flere cykelstier.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...