Gå til hoved-indhold
02. marts 2024 - kl. 19.03

Det Konservative Folkeparti stopper sin deltagelse i Forårsmessen

 • 1 af 4
  Peter Laigaard og Søren Pape Poulsen.
 • 2 af 4
  Søren Pape Poulsen og John Lamp Henriksen.
 • 3 af 4
  Det Konservative Folkeparti pakker deres stand i Arena Nord sammen efter Søren Pape Poulsen tragiske dødsfald i dag.
 • 4 af 4
  Det Konservative Folkeparti har forladt Arena Nord og mindes afdøde Søren Pape Poulsen med foto og bomster på standen.
Af: Michael Frederiksen

Søren Pape Poulsens død betyder, at Det Konservative Folkeparti har valgt stoppe sin deltagelse i Forårsmessen i Arena Nord i Frederikshavn. Standen pakkes ned og erstattes af et foto af den afdøde partiformand og en buket blomster.

Søren Pape Poulsen blev fredag under partiets hovedbestyrelsesmøde i Vejen ramt af en hjerneblødning. Han blev kørt til Odense Universitetshospital, men hans liv stod ikke til at redde. Han døde lørdag eftermiddag.

- Søren Pape Poulsens død kom her til aften som et chok for os. Det er helt uvirkeligt. Søren stillede altid op, når vi i vores vælgerforening kaldte på ham, og han vil blive savnet, siger gruppeformand John Lamp Henriksen.

Søren Pape Poulsen har været formand for Det Konservative Folkeparti siden 2014. Inden det havde han været borgmester i Viborg fra 2010 til 2014.

- Vi vil savne Søren, som med sin tålmodighed, lyse sind, politiske sans og dybe forståelse for andre mennesker gjorde vores liv bedre. Han forlader os alt for tidligt og efterlader et ufatteligt savn, skriver generalsekretær Søren Vandsø.

I Frederikshavn har partiet altså besluttet at blive væk fra Forårsmessen, som søndag er åben fra kl. 9-16.

- Vi møder ikke ind søndag i respekt for den store tragedie, siger Peter Laigaard, partiets andet byrådsmedlem i Frederikshavn Kommune.

Det Konservative Folkeparti deler en stand med Dansk Folkeparti til Forårsmessen. Dansk Folkepartis deltagelse fortsætter uændret.

 

 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...