Gå til hoved-indhold
112
17. maj 2024 - kl. 20.05

Ekskærester fra Frederikshavn blev i dag idømt 11 års fængsel

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

46-årige Tina Jensen og hendes 50-årige ekskæreste Jakob Hedegaard Kristensen, begge fra Frederikshavn, og 24-årige Kevin Nielsen fra Aalborg blev i dag ved Retten i Aalborg idømt henholdsvis 11, 11 og 10 års fængsel.

- Kvinden er dømt for at have transporteret og videreoverdraget i alt 150 kilo hash og 33 kilo kokain, hvor hendes rolle var kurer i sagen. Hendes ekskæreste, den 50-årige mand, blev frifundet for at transportere hash, men dømt for rollen med også at transportere og videreoverdrage kokainen, siger specialanklager Kim K. Kristensen til TV2 Nord.

- Det hele forløb i november og december 2022, men de blev anholdt og har siddet varetægtsfængslet siden april 2023, fortæller han.

Den yngre mand blev dømt for at have videreoverdraget 15 kilo kokain, og sammenhængen mellem personerne er, at han er dømt for at have overtaget to og tre kilo kokain, som parret har transporteret. Desuden havde den 24-årige mand indgået aftale om at få yderligere kokain over to omgange leveret.

- Alle personerne nægtede de her hovedforhold, de var tiltalt for. Kvinden og manden på 50 år ankede på stedet for at opnå frifindelse, mens den 24-årige udbad sig betænkningstid, oplyser Kim K. Kristensen til TV2 Nord.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...