Gå til hoved-indhold
17 september. 2023

Skagen Festival forudser prisstigninger over en bred front

  • 1 af 1
    - Vi forventer, at festivalen i 2024 løber af stablen som tidligere annonceret fra 4. til 7 juli, udtaler formand Jesper Hegaard.
Af: Michael Frederiksen

En meddelelse fra Skattestyrelsen om, at Skagen Festival ikke længere kan opnå momsfritagelse, ændrer det økonomiske grundlag for afvikling af kommende festivaler. Derfor var medlemmerne lørdag indkaldt til ekstraordinær generalforsamling, hvor festivalens fremtid blev diskuteret blandt de 42 fremmødte medlemmer.

- Medlemmerne fik en orientering om afgørelsen fra Skattestyrelsen og de forskellige muligheder, der er for at afvikle festivalen. Efter en længere dialog blev det besluttet, at bestyrelsen og de underliggende udvalg skal arbejde videre med planerne for Skagen Festival 2024, fortæller festivalens formand Jesper Hegaard.

Han påpeger, at når Skagen Festival i fremtiden pålægges moms, vil det betyde prisstigninger over en bred front. Han ser dog fortrøstningsfuldt på fremtiden.

- Vi vil dog fremover skulle bruge mere tid og energi på at optimere vores indtjeningsmuligheder, siger Jesper Hegaard.

Han og resten af de forskellige arbejdsudvalg trækker nu i arbejdstøjet.

- Meget mangler forsat at falde på plads, men vi forventer at festivalen i 2024 løber af stablen som tidligere annonceret fra 4. til 7 juli, udtaler Jesper Hegaard.

Der er ordinær generalforsamling i festivalforeningen lørdag 4. november.

 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...