Gå til hoved-indhold
26. februar 2024 - kl. 00.02

Familiedag i FIK var en stor succes - der var over 100 deltagere

  • 1 af 4
  • 2 af 4
  • 3 af 4
  • 4 af 4
Af: Michael Frederiksen

Søndag fejrede Frederikshavn Ishockey Klub og Elite Nord Frederikshavn A/S deres samarbejde ved at holde en familiedag for FIK's medlemmer og deres familier. Over 100 havde tilmeldt sig arrangementet, hvor der inden kampstart blev budt på kage, kaffe og saftevand i mødelokalet i hal 2.

FIK's sportschef, Henrik Christiansen, fortalte om ungdomsarbejdet i FIK og gav en status på holdene for denne sæson.

Herefter var det Patrick Wener, cheftræner for Frederikshavn White Hawks, der tog ordet og fortalte om hans trænerkarriere og arbejdet med eliteholdet og søndagens kamp mellem Frederikshavn White Hawks og Herning Blue Fox.

FIK's medlemmer fik også mulighed for at stille spørgsmål, og flere spurgte interesseret ind til holdet og sæsonen.

Alle deltagere fik en fribillet til kampen, som gæsterne fra Herning vandt med 5-2. Efter kampen var der mulighed for at møde spillerne, tage selfies med dem og få autografer i loungen.

- Det var dejligt at se, at så mange havde lyst til at bruge et par timer af søndagen sammen med os. Det er anden gang, vi holder vores familiedag med Elite Nord, og arrangementet er vokset støt. Det er vi glade for. Vi arbejder hele tiden på at lave flere spændende aktiviter i klubben. Næste arrangement bliver vores Isdisko, som vi holder fredag 15. marts fra kl. 18-21, udtaler Kasper Østergaard fra FIK's bestyrelse. 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...