Gå til hoved-indhold
28. februar 2024 - kl. 19.02

Fang skrald med fiskestang eller tjek dit klimaaftryk med Verdensmålsudvalget

  • 1 af 1
    Verdensmålsudvalget deltager igen på Forårsmessen. Her ses Jens Nygaard (NB) og John Lamp Henriksen (C).
Af: Michael Frederiksen

Frederikshavn Kommunes verdensmålsudvalg har en stand på årets forårsmesse i Arena Nord. Her kan du prøve forskellige aktiviteter, som handler om Verdensmålene.

Mød Verdensmålsudvalget til årets Forårsmesse i Arena Nord i weekenden 2.-3. marts. Her kan du prøve forskellige aktiviteter, mens du bliver klogere på Verdensmålene. Der er også aktiviteter for børn og større legebørn, som for eksempel at fange skrald med en fiskestang eller gætte dyreskind. Du kan også tjekke dit eget CO2-udslip eller undersøge, hvor smidig (eller usmidig) du er.

- Det er vigtigt for os at få input fra borgerne om, hvordan vi kan arbejde med Verdensmålene, og det er Forårsmessen en rigtig god anledning til. Vi glæder os til at møde alle deltagerne, siger Birgit S. Hansen, borgmester og formand for Verdensmålsudvalget.

Standen er bemandet hele weekenden fra klokken 9.00-16.00 med både medlemmer fra Verdensmålsudvalget og Byrådet.

FN har udarbejdet 17 verdensmål, som flere lande, kommuner, institutioner og organisationer verden over har forpligtet sig til at arbejde på.

De 17 verdensmål er tæt forbundne, men Verdensmålsudvalget har udvalgt bestemte verdensmål, som er med på messen. Hvert mål har hver sin station på standen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...