Gå til hoved-indhold
10. februar 2017 - kl. 00.02

Flere kommuner vælger WinKAS som leverandør

 • 1 af 5
  FOTO: Kanal Frederikshavn
 • 2 af 5
  FOTO: Kanal Frederikshavn
 • 3 af 5
  FOTO: Kanal Frederikshavn
 • 4 af 5
  FOTO: Kanal Frederikshavn
 • 5 af 5
  Johnny Svensson havde besøg af fire kommuner i siloen.
Af: Kanal Frederikshavn

WinKAS har netop holdt kommuneseminar i Kattegat Silo. WinKAS' kommuneløsning er i stor fremdrift.

- Vi har p.t. ni kommuner, som bruger vores booking- og tilskudsløsning, oplyser supportchef og kommuneansvarlig Johnny Svensson, WinKAS i Frederikshavn.


Der afvikles kommuneseminar to gange om året for at vise de nyeste tiltag i WinKAS' system.

- Det var første gang, vi holdt det i Frederikshavn, hvor fire kommuner deltog. Det var Vesthimmerland, Aarhus, Odder og Frederikshavn. Derudover fremviste vi også vores præsentationen online, som Silkeborg fulgte med i. Fra WinKAS deltog alle afdelinger, support, It og salg, fortæller Johnny Svensson.

Meningen med seminaret er både at vise de nye tiltag, men WinKAS vil også gerne være med at skabe et fællesskab blandt kommunerne.

- Det er vigtigt, at alle kan være med til, at produkter bliver bedre, så de får en bedre oplevelse, mener supportchefen.

Seminaret var delt op i en præsentation af de nye tiltag og derefter en visning af fremtidens tiltag. Spørgelysten var stor, og alle kommuner deltog med mange input. Flere ønsker blev noteret, og samtidig er WinKAS' kommunekunder selv i gang med at danne en ERFA-gruppe, som kan være med til at spare med WinKAS omkring udvikling.

Udover seminaret var der et ønske om en online-præsentation, hver gang WinKAS laver en release.


- Målet for os er flere kommunekunder, som bruger vores løsning, der dækker Booking, Tilskud, Foreningsportal og Foreningsprogram, hvor alle grene snakker sammen og dermed sparer tid for kommunerne, udtaler Johnny Svensson.
Supportchef og kommune ansvarlig.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...