Gå til hoved-indhold
24 november. 2022

Føtex skaffer 300.000 kroner til Palmestranden

  • 1 af 2
    FOTO: Presse
  • 2 af 2
    Varehuschef Claus Bøje (t.v.), føtex Frederikshavn, ses her sammen med Michael Nielsen og Ole Stenbakken fra Palmestrandens Venner.
Af: Michael Frederiksen

Palmestrandens Venner modtager en donation på 300.000 kroner fra Salling Fondene via føtex Frederikshavn. Pengene skal blandt andet bruges på loungemøbler, motionsredskaber og grillmiljøer.

De 300.000 kroner vil skabe endnu bedre rammer for socialt samvær, sport og motion på Palmestranden og give borgerne i Frederikshavn nem adgang til det hele.

Varehuschef Claus Bøje, føtex Frederikshavn, har indstillet Palmestrandens Venner.

- Jeg er rigtigt glad for at kunne støtte lokalsamfundet gennem denne donation fra Salling Fondene. Det er fantastisk at have nogle ildsjæle fra Palmestrandens Venner, der har en vision om at få skabt nogle fantastiske rammer på Palmestranden, siger Claus Bøje.

Palmestrandens Venner siger, at donationen giver det populære område i Frederikshavn et kæmpe løft.

- Vi er glade og stolte. Vi er især glade for, at vi har fået Projekt og Værksted i Frederikshavn Kommune med. De unge skal hjælpe os med at udvikle og bygge elementerne til området, fortæller Michael Nielsen fra Palmestrandens Venner.

De unge skal blandt andet lave loungemøbler i stil med dem, man også finder på Pikkerbakken samt Kallstorv og Stentorvet i gågaden.

- Det er fantastisk, og vi har endnu flere nyheder på vej. Palmestranden bliver ikke til at kende igen i 2023, smiler Michael Nielsen.

Salling Fondene støtter i denne gang otte lokale initiativer. Det er ikke første gang, at føtex Frederikshavn skaffer donationer til Frederikshavn. Salling Fondene var også i det gavmilde hjørne, da FREDERIK ønskede en samlingsscene på Kallstorv i gågaden, og Frederikshavn Tennisklub havde brug for en padelbane.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...