12. februar 2024 - kl. 11.02

Frederikshavn Blackhawks' herrer besejrede topholdet efter gyserafslutning

• 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Frederikshavn Blackhawks vandt i går med 5-4 over Sunds Seahawks i det landsdækkende mellemspil i Select Herreligaen. Der var fuldt hus i Abildgårdhallen, hvor taget nærmest lettede, da Blackhawks' kaptajn, Frederik Tronderup Nielsen, scorede sejrsmålet.

Sunds Seahawks vandt grundspillet i vest-kredsen og var ubesejret i mellemspillet inden søndagens kamp i Frederikshavn. Blackhawks' forsvarende danske mestre åbnede mellemspillet med et nederlag på 5-6 til AaB Floorball efterfulgt af en sejr på 9-8 over Copenhagen FC.

Derfor stod der vigtige point på højkant i opgøret mellem Frederikshavn Blackhawks og Sunds Seahawks.

- De første 10 minutter var vi ikke helt med og kommer bagud 0-2, men efter det får vi gang i alle tre kæder og vinder fortjent efter en rigtig god kamp, udtaler cheftræner Oliver Bjørk, Frederikshavn Blackhawks.

Blackhawks vendte 0-2 til 3-2 midt i anden periode, men bare syv sekunder før afslutningen på anden periode førte Sunds Seahawks igen, nu med 3-4.

I tredje periodes første minut udlignede Rasmus Bengtsson til 4-4, og med lidt over seks minutter igen af tredje periode blev kaptajn Frederik Tronderup Nielsen matchvinder.

Blackhawks' øvrige målscorer var Kasper Jerup og Frederik Lentz.

Oliver Bjørk takker alle tilskuerne for en fantastisk opbakning og håber, at alle kommer igen onsdag 28. februar kl. 20.00, hvor AaB Floorball kommer på besøg. Det betyder gensyn med en del spillere fra sidste sæson, så det er med garanti to hold, der ikke vil tabe til hinanden. Og Blackhawks har som skrevet revanche til gode.

Inden hjemmekampen mod AaB Floorball venter en udekamp i Ringsted søndag 25. februar mod Benløse FC.

Se stillingen i mellemspillet, hvor Blackhawks p.t. indtager tredjepladsen.