Gå til hoved-indhold
14. april 2024 - kl. 11.04

Frederikshavn Havn har travlt med ansættelse af ny økonomidirektør

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Frederikshavn Havns økonomiske udfordringer er kendt af de fleste i området. Nu søger havnen en ny økonomidirektør (CFO). Og det skal gå stærkt. Der er allerede sidste ansøgningsfrist 23. april med samtaler 24. og 25. april.

Frederikshavn Havn er i en vanskelig økonomisk situation og ser ind i en restruktureringsfase, og derfor opgraderes organisationens ledelse nu med en ny stilling som CFO.

"Er du den erfarne økonomiske sparringspartner i direktionen? Mestrer du de økonomiske discipliner og den seneste teknologi? Er du en god kommunikator? Så er det måske dig, vi søger til Frederikshavn Havn", fremgår det af stillingsopslaget.

Frederikshavn Havns CFO får det overordnede ansvar for økonomifunktionen, herunder økonomistyring, Business Controlling og it/digitalisering samt ledelsesansvar for medarbejdere.

CFO indgår i direktionen og fungerer som tæt strategisk sparringspartner til den administrerende direktør omkring den økonomiske og finansielle drift og udvikling af forretningen.

"Du deltager i bestyrelsesmøderne og sikrer præcis og troværdig ledelsesrapportering til både direktion og bestyrelse", kan man endvidere læse i stillingsopslaget.

Frederikshavn Havn er på jagt efter en forretningsorienteret og helhedsorienteret person, som tænker analytisk.

"Samtidig er du arbejdsom med et stort drive og gode kommunikative egenskaber. Du er hands-on typen og tager gerne del i de operationelle opgaver", fremgår det.

Uddannelsesmæssigt er kravet en relevant uddannelse som f.eks. cand.merc. i økonomistyring eller ingeniør med HD i regnskab. Derudover skal ansøgerne have erfaring fra en økonomifunktion - gerne fra en lignende virksomhed.

Ansøgning sendes til CEO Poul Knudsgaard på mail pk-fh@pof.dk senest tirsdag 23. april kl. 16.00.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...