Gå til hoved-indhold
02. februar 2024 - kl. 11.02

Frederikshavn Kommune inviterer lokale entreprenører til dialogmøde

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Frederikshavn Kommune inviterer i samarbejde med Erhvervshus Nord alle lokale bygge- og anlægsvirksomheder til det årlige møde med fokus på dialog og samarbejdsmuligheder.

Tirsdag 13. februar 2024 byder borgmester Birgit S. Hansen velkommen til det årlige dialogmøde kl. 16.00, og hun håber at se rigtig mange lokale bygge- og anlægsvirksomheder.

- Jeg glæder mig til igen at mødes med de lokale entreprenører. Det er vigtigt, vi taler sammen og har et tæt samarbejde. Dialogen er det vigtigste, og den har vi naturligvis løbende, men mødet her er også en rigtig god anledning til at tale om muligheder og samarbejde, mener Birgit S. Hansen.

Programmet byder på et indblik i rammerne for arbejdet med energioptimering i de kommunale bygninger og samtidig står Center for Ejendomme, Park & Vej sammen med Frederikshavn Forsyning klar til at give lokale entreprenører et indblik i kommende opgaver indenfor byggeri og anlæg.

Til dialogmødet vil der være fokus på drift og fremtidige opgaver. Der vil ligeledes være rig mulighed for at stille spørgsmål og gå i dialog om samarbejdet med kommunen.

Mødet foregår tirsdag 13. februar kl. 16.00-17.30 i Kattegat Silo, Silovej 8, i Frederikshavn.

Tilmelding sker via Erhvervshus Nords hjemmeside, og der er tilmeldingsfrist senest torsdag 8. februar kl. 14.00.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...