Gå til hoved-indhold
112
15. september 2023 - kl. 17.09

Hjemmerøveri: Ældre kvinde bundet i sin lejlighed i Frederikshavn

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en alvorlig sag om hjemmerøveri begået mod en ældre kvinde i en lejlighed i Engparken i Frederikshavn. Har du oplysninger, så ring straks til politiet på telefon 114.

Det oplyser lederen af efterforskningen, politikommissær Peter Skovbak. Han forklarer videre, at offeret, den ældre kvinde, af et familiemedlem blev fundet bundet i sin lejlighed.

- Hun har til os forklaret, at hun kom hjem til sin lejlighed i aftes, 14. september, omkring kl. 21.30. Og da hun låste sig ind, kom der pludselig en person, som pressede sig med ind i af døren, og derpå kom det til tumult, hvorunder offeret blev lagt på sengen og fik bundet sine hænder, lyder det fra Peter Skovbak.

Lejligheden er letteret gennemrodet, og der er fra adressen blevet stjålet et kontantbeløb. Kvinden er naturligvis dybt rystet over dette alvorlige røveri, og hun har pådraget sig nogle overfladiske knubs. Kvinden har beskrevet gerningspersonen som en mand, der talte dansk.

- Vi ser meget alvorligt på sagen, og vi har iværksat en omfattende efterforskning i relation til sagen. Vi skal til bunds i det her og have sagen opklaret, udtaler Peter Skovbak, der i den forbindelse retter en appel til offentligheden om hjælp:

- Vi er i forbindelse med vores efterforskning af denne alvorlig sag meget interesserede i henvendelser på telefon 114. Det gælder især, hvis nogen har set noget i eller omkring Engparken omkring kl. 21.30, men også hvis man har andre oplysninger, der kan bidrage til vores opklaringsarbejde.

Politiet kan ikke på nuværende tidspunkt hverken be- eller afkræfte om dette hjemmerøveri har relation til de øvrige hjemmerøverier, der inden for den sidste periode har været i Vendsyssel.

Politiet har ingen yderligere oplysninger i sagen af hensyn til det igangværende efterforskningsarbejde.
 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...