Gå til hoved-indhold
23. september 2023 - kl. 00.09

Høstkoncert i Abildgård Kirke på torsdag

  • 1 af 2
    Kirkens ungdomskor vil denne aften synge rytmiske moderne sange/salmer som Andreas Odbjergs I morgen er der også en dag og Danseorkestrets Regndans.
  • 2 af 2
    Blue Note Choir medvirker. Koret er under ledelse af organist Henrik Strøm og et rytmisk kor med cirka 40 medlemmer.
Af: Michael Frederiksen

Torsdag 28. september kl. 19.00 er der høstkoncert i Abildgård Kirke i Frederikshavn. Koncerten er sammensat af kirkens kor og musiske personale. Kirkens voksenkor synger denne aften under ledelse af organist Søren Rasmussen.

Voksenkoret synger blandt andet arrangementer over Nu falmer skoven og det lysner overagres felt. Der vil også være solistiske indslag ved nogle af korets medlemmer. Liselotte Wæhrens synger Ray Dee Ohs Efterår og Lene Lund vil synge swingende Gospell.

Blue Note Choir medvirker. Koret er under ledelse af organist Henrik Strøm og et rytmisk kor med cirka 40 medlemmer. Koret synger alt fra swing til gospel over pop/rock og skønne ballader og er kendt for altid til at henrykke publikum og få taget på kirken til at løfte sig.

Kirkens ungdomskor, under ledelse af kirkemusiker Knud-Erik Thrane, vil denne aften synge rytmiske moderne sange/salmer som Andreas Odbjergs I morgen er der også en dag og Danseorkestrets Regndans.

Elna Baumbach, medlem af ungdomskoret, vil synge Vindens farver fra Pocahontas.

Knud-Erik Thrane er konferencier og vil også spille og synge denne aften.

Abildgård Kirkes kirkeorkester, Klaus Thrane på trommer, Peter Parmo på bas og Tine Lilholt på fløjte, kommer også til denne koncert og vil, på professionel vis, akkompagnere kor og solister. Ligeledes vil der være solistiske indslag med Kirkeorkestret.

Aftenen byder også på fællessang af årstidens sange og salmer.

- Denne aften er stadig under udarbejdelse, og alt kan ske. Med så mange musiske mennesker på et sted ved man aldrig, om der pludselig er fire hænder på flygelet, siger Knud-Erik Thrane.

Der er gratis entré til koncerten, men Abildgård Kirke vil lave en indsamling denne aften til et aktuelt velgørende formål.

Dørene åbner kl. 18:30.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...