Gå til hoved-indhold
15. oktober 2023 - kl. 13.10

IF Skjold Sæby kan rykke op i lokalopgøret på lørdag mod FfI

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

FODBOLD: IF Skjold Sæby vandt 7-0 over Storvorde/Sejlflod Boldklub og kan nu rykke op i Jyllandsserien 2 på lørdag, når holdet får besøg af FfI. Det kræver "kun" fire point i de to kampe tirsdag mod bundholdet Skalborg SK og lørdagens lokalopgør mod FfI.

FfI tabte 1-6 hjemme til Brønderslev IF, som er IF Skjold Sæbys eneste trussel i toppen. Da både Aabybro og Flauenskjold vandt, er FfI dumpet ned på sjettepladsen, som vil tvinge holdet ud i en kvalifikationskamp mod et hold, som slutter på andenpladsen i serie 2.

FfI's målscore i de seneste par kampe er 1-10, så det tyder på, at FfI har ramt et bundniveau på et skidt tidspunkt, hvor holdets skæbne skal afgøres.

I serie 2 skuffede SEIF hjemme mod Hjørring IF. SEIF tabte 1-3, men chancen for at avancere til den andenplads, som kan ende med at give et brag af en kvalifikationskamp mod FfI, er stadig realistisk, da Hals FS søndag ligeledes tabte.

Skagen IK's bundhold fik efterårets første sejr i serie 3 (pulje 24), men det skyldtes udelukkende, at gæsterne fra Harken UGF ikke kunne stille hold. Skagen IK er dog rykket ned i serie 4.

Det er FfI's andethold også efter lørdagens 2-3-nederlag ude mod Tornby IF.

Bangsbo Freja vandt uden kamp over Hirtshals og er blot to point efter Tornby IF på andenpladsen.

Topholdt IF Skjold Sæby besejrede FC Vakok med 3-1 og er nu kun ét point fra en oprykning til serie 2. FC Vakok ligger nr. seks og skal dermed ud i en kvalifikationskamp, med mindre de to sidste kampe ændrer holdets placering.

Østervrå IF spillede ikke i weekenden i serie 3 (pulje 26). Holdet er nu syv point fra den andenplads, som giver kvalifikationskampe til serie 2.

Serie 4, pulje 48:
SEIF - Hjørring IF: 1-3
Hjørring IF - Kvissel/Ravnshøj IF: 10-0
FfI - Bindslev/Tversted IF: 3-1
Skibsby/Højene IF - SEIF: 4-5

FfI's tredjehold vandt overraskende over Bindslev/Tversted IF's tophold, som allerede er rykket op i serie 3. Det betyder, at FfI selv afgør, om holdet skal slutte på andenpladsen, der giver adgang til kvalifikationskampe. Kun to point skiller Sindal IF, FfI, Hjørring Frem og Hjørring IF. FfI afslutter efteråret mod Hjørring Frem og Sindal. I bunden fik SEIF nyt liv med søndagsejren i Hjørring.

Serie 4, pulje 50:
Dronninglund IF - Try/Thorshøj: 8-1
Asaa/Hjallerup - Østervrå IF: 5-0
Voerså IF - Flauenskjold IF: 0-2
Dybvad/Hørby - IF Skjold Sæby: 2-4

Dybvad/Hørby havde lagt champagnen på køl, men topholdet tabte altså til Sæby. Dybvad/Hørby er stadig på førstepladsen, tre point foran Flauenskjold, og Dybvad/Hørby kan rykke op med en sejr på lørdag over Østervrå IF, som rykkede ned i serie 5 med nederlaget lørdag til Asaa/Hjallerup.

IF Skjold Sæbys fjerdehold og Bangsbo Frejas andethold har sikret sig oprykning til serie 4.

I Jyllandsserien for kvinder tabte FfI 0-2 på hjemmebane til Nibe. Dermed ligger frederikshavnerne stadig til nedrykning.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...