Gå til hoved-indhold
08. september 2023 - kl. 12.09

Kan White Hawks stoppe flyvende Rødovre Mighty Bulls i aften?

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

- Vores opgave bliver at holde dem fra kontraangreb og powerplays. Her har de set rigtigt stærke ud indtil videre.

Sådan lyder vurderingen fra Frederikshavn White Hawks' Mikkel Bertelsen inden aftenens hjemmekamp i Metalligaen mod Rødovre Mighty Bulls.

Det er sæsonens første hjemmekamp for høgene, og det er altså mod Olaf Eller og co., som har imponeret voldsomt i sæsonåbningen med to sejre på 6-5 ude over Rungsted Seier Capital og Herning Blue Fox.

- Rødovre har fået en god start på sæsonen, og rent offensivt har de imponeret, siger Mikkel Bertelsen.

Han er selv tilbage i den hvide WH-trøje efter i små to sæsoner at have spillet i Herlevs gule trøje. 

- Det er super fedt at spille for Frederikshavn igen, og jeg glæder mig til første hjemmekamp, hvor forhåbentlig en masse fans finder vej til Nordjyske Bank Arena sådan en fredag aften, udtaler Mikkel Bertelsen.

White Hawks åbnede sæsonen med at tabe 2-5 ude til Odense Bulldogs.

- Vi kom godt ud til kampen i Odense, men desværre gik vi lidt ned i anden periode, og det straffede Odense. Vi er stadig et sted, hvor vi har en masse nye folk, som lige skal finde hinanden, og det tager alt andet lige tid. Jeg føler, vi har god moral og optimisme, og vi er videre fra nederlaget på Fyn.

Der er kampstart kl. 19.00 i Nordjyske Bank Arena. Døre og cafeteria åbner kl. 18.00. White Hawks præsenterer holdet inden kampstart, og derfor opfordres tilskuerne til at være på plads senest kl. 18.45, hvis "du vil have hele showet med".

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...