Gå til hoved-indhold
30 november. 2023

Linda Arentsen fejrer 25-års jubilæum hos GF Forsikring

  • 1 af 1
    - Jeg har fortsat mod på at fortsætte med at arbejde, men jeg er også nået til det punkt, hvor jeg tager et år ad gangen, siger Linda Arentsen.
Af: Michael Frederiksen

Fredag 1. december kan forsikringsrådgiver Linda Arentsen fejre 25-års jubilæum hos GF Forsikring, der ligger på Kirkepladsen i Frederikshavn. På de 25 år er GF Nord vokset fra to deltidsansatte til 11 medarbejdere, som er fordelt på kontorerne i Frederikshavn og Hjørring samt den nyåbnede afdeling i Skagen.

- Jeg er glad og taknemmelig for 25 gode år i GF, hvor jeg har været med hele vejen i den store udvikling, der er sket. Udviklingen viser, at kunderne er tilfredse med GF Forsikrings koncept. Vi er gode til at holde på kunderne, og der kommer hele tiden nye til. Jeg tror, at en af årsagerne er vores lokale tilstedeværelse, hvor vi har mulighed for at servicere mere end andre selskaber, siger Linda Arentsen.

Hun er 66 år, og muligheden for en pensionisttilværelse nærmer sig med hastige skridt.

- Jeg har fortsat mod på at fortsætte med at arbejde, men jeg er også nået til det punkt, hvor jeg tager et år ad gangen. GF er et godt firma, hvor jeg har gode kolleger og en god og lydhør chef, og det har en stor indflydelse. Jeg er glad for mit arbejdsliv, og GF er et sted, hvor man har overskud til hinanden. Overskud til hinanden var den grundlæggende tanke, da en gruppe helt almindelige mennesker i tidernes morgen stiftede GF Forsikring. Ideen dengang var, at man ville lave en gruppeforsikring, hvor forsikringen kunne laves billigere, og man skabte overskud til hinanden og ikke kun firmaet, fortæller Linda Arentsen.

Afdelingschef hos GF Forsikring, Tina Phillipsen, håber, at Linda Arentsen fortsat møder ind på kontoret mange år endnu.

- Linda er en ildsjæl, der gerne tager en ekstra tørn enten på kontoret eller på messer og andre arrangementer. Hun er en god medarbejder, der altid ser positivt på tingene. Hun er aktiv i fritiden, hvor hun spiller både tennis og padel, og hun cykler på arbejde hver dag uanset vejr og vind, selvom hun bor på landet på en gård. Det understreger, hvilken person Linda er, og hendes positive væsen smitter af på både kunder og kolleger, siger Tina Phillipsen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...