Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.12.2014 | Af: Kanal Frederikshavn

Lis Sørensen på isen til Istølt Frederikshavn 2015

Ambitionen er at kombinere Lis Sørensen-koncerten med en speciel lyssætning samt en koreografi på isen, opført med heste.
ISTØLT FREDERIKSHAVN 2015 bliver en helt fantastisk oplevelse i det nye Iscenter Nord. 

 

Det lover en af arrangørerne Jan Michael Madsen, som her løfter sløret for et fornyet ISTØLT-koncept med topunderholdning i pausen, et ændret konkurrencekoncept og - med baggrund i samarbejdet med Frederikshavn White Hawks - et langt bedre visuelt og lydmæssigt miljø for både publikum, ryttere og heste.

- Det nye iscenter er en gevinst for hele Vendsyssel, og på islandsk heste fronten ser man det som en enestående mulighed for ikke kun at fortsætte, men også at udvikle en allerede seks-årig tradition i Frederikshavn. Det er den eneste topkonkurrence for eliten i islandsk heste verdenen på is i Danmark. Og vi forventer flere ryttere fra både Norge, Tyskland, Sverige og Finland, oplyser Jan Michael Madsen.

I pausen bliver der en intim koncert med Lis Sørensen.

- Vi har planer om at kombinere koncerten med en speciel lyssætning samt en koreografi på isen, opført med heste. Lis er meget hooked på ideen, så det bliver spændende at se, hvad vi får ud af dette super samarbejde med en af Danmarks allerstørste stemmer gennem årtier, siger Jan Michael Madsen.

På søndag er der optakt til ISTØLT 2015. Det foregår i Skagen, hvor overskriften er VALHALLA med ridende vikinger og historiske boder midt i byen.

Denne dag kan man gøre et fint billetkøb. Hvis man køber sin ISTØLT-billet, får man nemlig oven i en VALHALLA T-shirt og sparer billetgebyret.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close