Gå til hoved-indhold
112
08. april 2024 - kl. 10.04

Mindreårig dreng begik hærværk mod fire biler i Frederikshavn

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Det hører til sjældenhederne, at gerningsmanden er under 10 år, men det var tilfældet sent søndag eftermiddag på Vitus Berings Vej i Frederikshavn.

En kvinde bemærkede, at en lille dreng smurte mørtel på biler, som holdt parkeret i området. Hun kontaktede straks politiet.

Politiet fik hurtigt fat i drengen og hans forældre, ligesom de sociale myndigheder bliver orienteret om, hvad der foregik søndag eftermiddag på Vitus Berings Vej.

Der er også begået hærværk mod en parkeret bil på Ørnevej. Det skete i perioden fra torsdag kl. 14.00 til søndag kl. 15.00.

Der er med en spids genstand lavet en længere ridse i højre fordør på en Suzuki.

En aarhusianer havde indbrud i sin bil, mens den var parkeret ud for Tordenskjoldsgade 15, tæt på gågaden i Frederikshavn. 

Der er stjålet en iPad, computer og tøj. Det skete i perioden fra fredag kl. 22.00 til lørdag kl. 11.00.

- Vi hører gerne fra folk, der enten har bemærket noget på Ørnevej eller i Tordenskjoldsgsade, siger politikommissær Michael Karstenskov, leder af Sagscenter Frederikshavn.

Politiet trælles på 1-1-4.

Søndag ved 19-tiden skete der et færdselsuheld på Ålbækvej nord for Ålbæk. En 60-årig mand fra Vejle mistede herredømmet over sin bil og endte i grøften.

Politiet blev tilkaldt, og patruljen fornemmede og lugtede hurtigt, at der var tale om en spritbilist.

Big Dollar er endnu ikke åbnet i Frederikshavn, men byggepladsen har været ramt af flere indbrud. Det skete igen mellem torsdag kl. 18.00 og fredag kl. 07.30.

Det er uvist, hvordan tyvene er kommet ind i den store bygning. Der er blandt andet stjålet en større mængde el-værktøj.

Der har også været indbrud i FDF Skagens genbrugsbutik på Fritidsvej i Skagen. Der er tilsyneladende ikke stjålet noget. Dette indbrudt fandt sted fra fredag kl. 16.00 til lørdag kl. 8.00. Der er knust en rude i bagdøren.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...