Gå til hoved-indhold
06. april 2024 - kl. 09.04

Ordentlighed og karaktermord

  • 1 af 1
Af  Lone Haugaard

Byrådsmedlem Lone Haugaard (V) har skrevet dette indlæg: Nu er der snart gået 24 timer, siden jeg annoncerede mit kandidatur til borgmesterposten i Frederikshavn. Jeg må sige, at jeg har fået en velkomst langt ud over, hvad jeg nogensinde havde forestillet mig.

Allerede få minutter efter mit første interview om mit kandidatur blev jeg ringet op af Birgit Hansen, som ville lade mig vide, at mine udtalelser til avisen kunne betyde at en regn af grimme ting kunne være på vej.

Få timer senere – ca. omkring midnat – sendte Socialdemokratiet og de Konservative en byge af læserbreve og artikler af sted til lokale og regionale medier med det ene formål at fortælle en historie om, at jeg og V skulle være nogle rigtig slemme folk, som ville vælte udvalgsformænd og lave uorden i tingene bag om ryggen på folk.

Det tragikomiske i dette er, at vi i Venstre ikke havde truffet nogen beslutning om dette, og at denne historie ramte medierne, fordi S og K satte det i gang.

Strømmen af læserbreve fortsætter i dag i medierne, og hovedbudskabet er, at jeg er en uordentlig person med slette motiver.

Til det og til vælgerne i Frederikshavn vil jeg sige, at jeg er meget beæret over, at mit kandidatur tilsyneladende har foranlediget mine politiske modstandere til at gå i krig med alle tænkelige midler.

Sådan er politik nogle gange, men mit håb er, at vi engang i fremtiden kommer til at tale meget mere om, hvad vi skal og kan gøre for Frederikshavn Kommunen i stedet for at rette fokus på hinanden.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...