Gå til hoved-indhold
19. marts 2024 - kl. 10.03

Påskeshopping i Skagen med hyggelige aktiviteter for børn og barnlige sjæle

  • 1 af 6
  • 2 af 6
  • 3 af 6
  • 4 af 6
  • 5 af 6
  • 6 af 6
Af: Michael Frederiksen

Traditionen tro byder Skagen Handel og byens butikker på en nærmest magisk påske med hyggelige aktiviteter for både børn og barnlige sjæle. Igen i år er det påskelørdag, at påsken kulminerer i Skagen.

Denne dag vil påskeharen ankomme til byen på hestevogn for at uddele mange store påskeæg til alle artige børn op til 12 år.

Påskeharen ankommer til pladsen ved Vandkunsten kl. 11.00, hvorefter uddelingen af de mange påskeæg begynder kort tid efter.

Når alle påskeæg er delt ud, og påskeharens hestevogn således er tømt, vil man kunne få en tur rundt i midtbyen i hestevognen.

På pladsen ved Vandkunsten vil Lars Kruse-spejderne stå klar med hyggelige aktiviteter for børn og barnlige sjæle fra kl. 11.00-14.00.

Her vil alle børn kunne komme ind i teltet og dekorere et påske-æg, som herefter bliver flot pakket ind, så det kan tages med hjem og eventuelt gives i påskegave til forældre eller bedsteforældre.

Derudover kan både børn og voksne hver time deltage i et æggeløb. Deltagerne bliver inddelt i forskellige aldersgrupper, så konkurrencen er fair for alle.

I æggeløbene er der naturligvis flotte præmier til alle vindere dagen igennem.

Æggeløbene finder sted kl. 11.30, 12.30 og 13.30.

- Påskehyggen spreder sig også ud i byens mange butikker, som står klar med påskepyntede butikker og service i særklasse, som kun fås i Skagen, siger bestyrelsesmedlem Mathisas Rump Hansen, Skagen Handel.

Skagen Handel glæder sig til at byde både lokale og turister velkommen til hyggelig påskeshopping i Skagen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...