Gå til hoved-indhold
02. marts 2024 - kl. 10.03

Pedersen & Nielsen præsenterer kinesisk bil på Forårsmessen

  • 1 af 2
  • 2 af 2
    Salgschef Thomas Jensen præsenterer blandt andet denne Euniq6 SUV fra det kinesiske mærke Maxus.
Af: Michael Frederiksen

Pedersen & Nielsen i Frederikshavn er blevet autoriseret Maxus-forhandler. Det skete 1. marts, og på Forårsmessen i Arena Nord i Frederikshavn, som finder sted i denne weekend, præsenterer bilforretningen den elektriske familiebil Euniq6 SUV. Især når det gælder elektriske varebiler, markerer det kinesiske mærke sig stærkt.

- Euniq6 SUV er lige så stor som en Volvo XC60, og vi har især på leasingdelen et særdeles attraktivt tilbud, siger salgschef Thomas Jensen, Pedersen & Nielsen i Frederikshavn.

Tilbudet gælder frem til 31. marts. Bilen kan leases for 3.750 kroner pr. måned. Der er ingen udbetaling, landsdækkende serviceaftale, og der følger ladekabel med.

- Det er en dejlig stor familiebil at kunne lease for kun 3.750 kroner, så det er et tilbud, vi har store forventninger til. Vi er glade for, at vi nåede at få bilen med her i Arena Nord. Det var den sidste bil af alle, som rullede ind i hallen, fortæller Thomas Jensen.

SAIC Motor – Shanghai Automotive Industry Corporation – er producenten og ejeren bag SAIC Maxus person- og varebiler. På verdensplan er SAIC Motor den syvende største bilproducent og kendetegnes for at være en fremadstormende producent med fokus på udvikling og innovation.

Især når det gælder elektriske varebiler, markerer Maxus sig stærkt. Maxus er på kort tid blevet en solid konkurrent på det nordiske el-varebilmarked og har opbygget et stærkt forhandlernetværk på 130 forhandlere over hele Norden. Maxus er blandt de mest solgte elektriske varebiler i Norden.

- e-Deliver 3 er verdens første el-varebil, der er konstrueret som en el-bil fra bunden af. Det er ikke en ombygget diesel- eller benzinbil. Derfor har man sparet hele 200 kg på konstruktionen, hvilket giver rigtig høj nyttelast, forklarer Thomas Jensen.

e-Deliver 3 findes i to forskellige længder med varerumsvolume på 4,8 og 6,3 kubikmeter, og op til 1.000 kg nyttelast. Batteripakken på 50,2 kWh giver en rækkevidde op til 259 kilometer.

Der er også mulighed for at vælge e-Deliver 9. Så får du et varerum på 9,7, 11 eller 13 kubikmeter og en lastekapacitet på op til 1350 kilo. e-Deliver 9 har en rækkevidde på op til 296 kilometer.

Den helelektriske e-Deliver 9 Chassis udgør en fleksibel platform med mulighed for flere forskellige specialtilpasninger, herunder boks, lift og lad.

Thomas Jensen ser også frem til at sælge Maxus T90 EV. Det er en stor elektrisk pickup med et robust udseende og en fuldspækket udstyrsliste. Den leveres med en batterikapacitet på 88,5 kWh, som giver en rækkevidde op til 471 kilometer. Bilen kan klare 1.000 kg. nyttelast.

- Det er den oplagte pickup for erhvervskunder, mener Thomas Jensen.

Pedersen & Nielsen er sammen med de fleste andre bilforhandlere i Frederikshavn at finde i Arena Nord i denne weekend. Forårsmessen er både lørdag og søndag åben fra kl. 9.00 til 16.00.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...