Gå til hoved-indhold
25 november. 2023

Phillip Faber gæstede Det Musiske Hus i Frederikshavn

  • 1 af 2
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

Et stjernedrys af de helt særlige ramte lørdag Frederikshavn, mens sneen udenfor dryssede lige så stille ned. Det var, da scenen i Det Musiske Hus blev sat til foredrag og sang om julesange og julens historier med og af komponist Phillip Faber.

- Det blev en magisk julefortælling, og gæsterne i den næsten udsolgte sal nød at være med. Der blev varmet op, sunget og grinet, ja, Phillip Faber fik alle med, fortæller Lilly Pedersen, formand for Frederikshavn Teaterforening, som var arrangør.

Et medlem af teaterforeningens bestyrelse havde en drøm om, at foreningen skulle invitere Phillip Faber til Frederikshavn, og drømme skal man altid forsøge at indfri.

- Det blev heldigvis en af de drømme, som nu er ført ud i livet. Phillip Faber var her og med stor succes. Vores gæster hyggede sig, sang med og fik i pausen snakket om de sange, som de kendte, og efter forestillingen var de glade for, at Phillip Faber gav sig tid til at signere bøger og en lille personlig snak med den enkelte, fortæller Lilly Pedersen.

Frederikshavn Boghandel var med på opgaven og stillede op med bogsalg.

- Julen er hjerternes fest. Her skal rigtig mange være sammen med dem, de holder af. Andre skal være alene med tanker og minder, og så er det dejligt, hvis man kan glæde sig over, at optakten i dag var en start på julen og noget smukt at mindes. Phillip Faber udtalte, at synge er at åbne hjertet op, så syng med, og hvis nogen fortæller dig, at du ikke kan synge, skal du sige, vissevasse, sådan synger de også i Phillip Fabers hjem, siger Lilly Pedersen.

Hun takker alle gæster, som åbnede hjertet og sang med i Det Musiske Hus.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...