Gå til hoved-indhold
18. februar 2024 - kl. 20.02

Sallys pinlige far gæstede søndag eftermiddag Det Musiske Hus

  • 1 af 5
  • 2 af 5
  • 3 af 5
  • 4 af 5
  • 5 af 5
Af: Michael Frederiksen

En pinlig far, som vi alle kom til at elske, besøgte søndag eftermiddag Frederikshavn Teaterforening. Det skete i samarbejde med Nordjyske Bank, som havde inviteret Louise Schouw Teater, og forestillingen faldt i publikums smag.

Med over en halv million solgte bøger er Sallys Far-bøgerne blandt landets mest populære børnebøger lige nu. Sallys far var også i Det Musiske Hus, sygt pinlig. F.eks. da han fik den skøre idé, at han ville være youtuber, eller da han besluttede sig for, at han ikke gider at være voksen, så han og Sally byttede roller. Børnene elskede dette.

Han var også en vildt dårlig taber, og da han fik mandeinfluenza, var det Sally, der måtte sørge for, at han fik kiks og kakaomælk. Men kedelig – DET var Sallys far ikke!

De populære bøger om Sallys Far er udgangspunktet for Louise Schouw Teaters helt nye forestilling med masser af sjov, ballade, rørende øjeblikke og nyskrevne sange, komponeret af Sigurd Barrett & Eskild Dohn.

- Her mødte vi Sally, hendes spøjse lillebror, Eddie, hendes ven Svend, og ikke mindst Sallys sjove og skøre far, som ikke er som andre fædre, men måske er det sådan, nogle fædre skal gøre for at sikre et liv med masser af glæde, sjove optrin og ikke mindst et liv, hvor det at være fædre/forældre får helt nye dimensioner, siger formand Lilly Pedersen, Frederikshavn Teaterforening.

Bøgerne er et kæmpehit blandt danske børnefamilier, som ikke kan få nok af de sjove historier om far, Sally og lillebror Eddie. Frederikshavn Boghandel solgte bøger i dagens anledning, og her var der også gang i den.

- Tak til alle de skønne børn, deres forældre, bedsteforældre og bonus af alle salgs, og ikke mindst til Louise Schouw Teater for at gøre denne historie levende sammen med de pragtfulde skuespillere på scenen, Kristian Holm Joensen, Marianne Gonnov Bøgelund, Morten Bo Koch med flere. I leverede hele pakken, lige fra sang, skuespil og at nå ud over scenekanten, mener Lilly Pedersen.

Rigtig mange stod længe i kø for at få taget et billede sammen med Sallys og hendes familie, ja, selv et par voksne kom forbi.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...