Gå til hoved-indhold
Sponsoreret indhold
03 november. 2022

Se dig selv i køligt lys, før du taler om dit udseende

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
Af: SPONSORERET INDHOLD

Før du konkluderer noget som helst om dit udseende, bliver du altså nødt til at se dig selv i spejlet i naturlig belysning – eller elektrisk belysning, hvis lystemperatur er den samme kølige, hvide farve, du kender fra dagslys. For det er begrænset, hvor meget det at se din refleksion i ækelt, gulligt lys kan lære dig om, hvordan du rent faktisk ser ud. De fleste vil blive overrasket over, hvor flotte de er.

Artiklen er sponsoreret af Matchbanker

Vælger du at optage lån for at få råd til at shine badeværelset op eller få fat i det helt perfekte lys, skal du aldrig låne mere, end du er 100 procent sikker på, du kan betale. Vil du sammenligne lån, fx på Matchbanker.dk? Skel til de forskellige låns ÅOP (årlige omkostninger i procent), da dette tal siger noget om, hvor dyrt et lån er. Det kan være en måde at finansiere nye møbler, lamper eller renovation, men tænk dig grundigt om inden!

Få det helt rigtige lys med et LED-spejl
Hvis placeringen af din lejligheds vinduer ikke lægger op til, at du får rigelige mængder naturligt lys i dagtimerne at spejle dig i, må du på jagt efter et spejl med indbygget LED-lys. Sådan ét kan du finde på flere former, og udover at kunne vise dig dit ansigt, som folk på gaden ser det, gør sådan et spejl det også nemt at få øje på oversete skægstubbe eller andre skønhedsfejls, der er usynlige i gult lys.

Ønsker du flere ting på én gang?
Vil du møblere om ude på badeværelset, så du både får et nyt spejl med LED-lys og andre ting, som du måtte savne derude – fx en ny brusekabine eller vægskabe med hvide fronter? Hvis du har penge på kistebunden til det, kan du købe alle tingene på én gang kontant. Ellers kan du optage et lån, men som beskrevet ovenfor, så gør det med omtanke. Der er desuden masser af ting, der kan findes brugt, så du billigt kan få piftet hjemmet op.

Hvad kan ellers fornyes?
Nu vi taler om fornyelse af badeværelset, kunne det i samme ombæring være klogt at se på, om der er behov for at lægge et nyt lag vådrumsmaling eller ændre gulvbelægningen, så du skifter et slidt vinylgulv ud med et nyt, der er skridsikkert. Så ja – der er mange ting ude på badeværelset, du kan bruge penge på. Men god belysning – der blev nævnt som det første – vil du få øjeblikkelig gavn af.

På langt sigt vil du også prise dig lykkelig over et godt gulv og væg.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...