Gå til hoved-indhold
27 november. 2023

Stor interesse for åbent hus på Skagen Havn - 300 gæster på rundvisning

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Solen tittede frem, og der var smil og stor spørgelyst, da Skagen Havn i weekenden slog dørene op for offentligheden til den nye havnebygning, der naturligvis stadig har frit udsyn til havnens indsejling. Omkring 300 gæster havde valgt at bruge lørdag eftermiddag på at se nærmere på de nye faciliteter.

Havnebygningen blev officielt indviet fredag 17. november af borgmester Birgit S. Hansen, Frederikshavn Kommune, og i lørdags var det alle interesserede, der blev budt velkommen i de nye rammer.

Det var Skagen Havns medarbejdere, med direktør Willy B. Hansen i spidsen, der viste rundt i den nye bygning, som består af garager, værksted, personalefaciliteter, lager/arkiv og administrations- og mødelokaler.

De fremmødte kunne undervejs høre de ansatte fortælle om deres arbejde, havnens forskellige forretningsområder og selvfølgelig om processen med hele byggeriet.

Efter rundvisning var Skagen Havn vært ved en forfriskning.

Den nye havnebygning har været en del af Skagen Havns strategi siden 2015, og nu er hele organisationen samlet under ét tag, hvor man tidligere har haft til huse på to forskellige lokationer.

Direktør Willy B. Hansen er glad for, at så mange havde lyst til at se den nye havnebygning.

- Vi har glædet os rigtig meget til at vise de nye faciliteter frem, og vi sætter pris på den store interesse, som både lokale og besøgende har udvist for byggeriet gennem hele processen og den nu færdige bygning. Samtidig synes vi, at det er en god mulighed for at formidle viden om det bæredygtige byggeri - og det element, som den certificerede bygning udgør i vores bæredygtighedsstrategi, udtaler Willy B. Hansen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...