Gå til hoved-indhold
10. juni 2024 - kl. 19.06

Til alle, der stemte på Birgit S. Hansen: Stem på Anders Brandt Sørensen

  • 1 af 1
Af  Stig Lundbo

Stig E. Lundbo, medlem af Socialdemokratiet, har skrevet dette indlæg: Socialdemokratiets borgmesterkandidat er blevet valgt ved en netop afholdt urafstemning blandt partiets medlemmer. Der var to kandidater, Tina Kruckow og Anders Brandt Sørensen. Begge er kompetente kandidater, der både er fagligt og politisk dygtige. Men medlemmerne valgte altså Anders Brandt Sørensen som borgmesterkandidat. 

Han skal efterfølge Birgit S. Hansen, som har været borgmester i 12 år i Frederikshavn. Jeg tror ikke, at han kan nå samme høje popularitet som Birgit S. Hansen, men jeg har stor tillid til, at han bliver en god borgmester, der kan videreføre den socialdemokratiske politik og det brede samarbejde i byrådet.

Det bliver en stor udfordring for ham og de nyvalgte i byrådet for Socialdemokratiet.

Jeg vil derfor opfordre alle jer, der stemte på Birgit S. Hansen, til at stemme på Anders Brandt Sørensen, så Frederikshavn fortsat bliver ledet af en socialdemokratisk borgmester.

Socialdemokratiet vil sætte kursen for en kommune med frihed, lighed og fællesskab og indirekte løse fremtidens udfordringer og indfri mulighederne.

Sæt kryds ved Anders Brandt Sørensen ved valget 18. november 2025. Det gør jeg og forhåbentlig også mange andre.

Og til sidst - et stort tillykke til SF med det flotte EU-valg.
 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...