Gå til hoved-indhold
25. juni 2024 - kl. 00.06

TUBA Frederikshavn bruger overskud fra salg af julekugler til biograftur

  • 1 af 3
  • 2 af 3
  • 3 af 3
Af: Peter Marquard

- I dag har været en dejlig dag, siger indehaver af Lædermagasinet i gågaden i Frederikshavn, Lars F. Hansen, efter at han mandag gav overskuddet af salget fra 2023-udgaven af frederikshavner-julekuglen videre til TUBA, som er et terapitilbud til unge mellem 15 og 35 år.

- Jeg er så heldig, at jeg kan give 4.800 kroner til Marianne Bach fra TUBA Frederikshavn. Pengene falder lokalt, hvilket er i tråd med, at pengene stammer fra salget af vores egen julekugle produceret af BRINK Nordic, siger Lars F. Hansen.

TUBA Frederikshavn er et terapi tilbud til unge mellem 15 og 35.

- TUBA slås ligesom så mange andre tilbud med en meget lang venteliste, og derfor tilfalder beløbet til dem. De er ved at lave en biograftur for alle dem, de har på venteliste, og timingen ville, at det passede perfekt med vores donation. I oktober inviterer TUBA Frederikshavn unge på deres venteliste til at se filmen "Fuld af Kærlighed" i vores lækre biograf PaladsTeatret, og vores donation dækker billetprisen til den sal, TUBA lejer den dag, oplyser Lars F. Hansen.

Samtidig kunne han i går - 24. juni, det vil sige præcis et halvt år inden juleaften - præsentere motiverne til frederikshavnerjulekuglen 2024.

- Vi har glædet os som små børn til at præsentere motiverne til årets julekugle, som Rikke Pape har været så flink at designe, og vi håber, at dette års julekugle bliver taget lige så godt imod, som de tre tidligere julekugler, siger Lars F. Hansen.

Julekuglen 2024 er speciel af flere årsager.

- For mig er julen i Frederikshavn helt sikkert julebelysningen og især dyrene foran Frederikshavn Kirke. Men Frederikshavn Kirke har været afbilledet før, så derfor er der også lavet en ekstra julekugle i år, da dyrene på den anden kugle er flyttet ud foran Bangsbo, hvor udsigtsplatformen også er på motivet, siger Rikke Pape.

Det er allerede besluttet, at årets støtte skal gå til VILSLEVgruppen og det fantastiske arbejde, de gør for at gøre opmærksom på unge med organsvigt og deres udfordringer.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...