Gå til hoved-indhold
11. oktober 2022 - kl. 08.10

Vinder prestigefyldt erhvervspris igen

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
Af: Kanal Frederikshavn

End ikke en verdensomspændende krise har kunnet slå Finn A. Christensen A/S i Frederikshavn ud af kurs. Virksomheden er nemlig lykkedes med at skabe kontinuerlig vækst og levere så stærke finansielle resultater, at de nu kåres som Succesvirksomhed 2022 – og det er vel at mærke anden gang, at virksomheden modtager den hyldest.

På baggrund af regnskaber fra mere end 350.000 danske virksomheder er vinderne af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2022 nu fundet. Prisen uddeles hvert år til de 200 små og mellemstore virksomheder i region Nordjylland, der over en femårig periode har haft størst succes målt på en række finansielle parametre. Og da regnskabsperioden blandt andet bød på en global pandemi og svære vilkår for erhvervslivet, er der ekstra meget at fejre.

Blandt dette års Succesvirksomheder er Finn A. Christensen A/S, der er en tømrer- og snedkervirksomhed med speciale inden for papirisolering, tagbelægning, energirenovering og behandling af bygningsskader.

Flot vækstkurve
Virksomheden er på baggrund af sine imponerende finansielle resultater og en flot vækstkurve netop blevet udnævnt som Succesvirksomhed 2022 og kan dermed bryste sig af at være modtager af erhvervsprisen for anden gang:

- Det er et stort skulderklap til alle vores dygtige medarbejdere i forretningen, som hver dag arbejder for at levere gode resultater og yde den bedste service til vores kunder. Prisen er et bevis på, at alt vores hårde arbejde gennem mange år betaler sig, og at vi kan være stolte af det, vi laver, lyder det fra en glad økonomidirektør i Finn A. Christensen A/S, Carina Hyttel, som tilføjer:

- Vi er en virksomhed, som fokuserer på arbejdet i lokalområdet i Nordjylland, og selvom mange virksomheder vælger at søge mod de større byer, hvor mange af de store projekter er, så har vi taget et bevidst valg om at prioritere de kunder, der er i lokalområdet, og som vi gennem årene har opbygget et godt og nært forhold til. Derfor betyder det også meget at vinde succesvirksomhedsprisen, da den blandt andet fokuserer på de virksomheder, som bidrager til væksten i det lokale erhvervsliv.

Finn A. Christensen A/S, der er beliggende på Ærøvej 58 i Frederikshavn, har netop fået overrakt erhvervsprisen bestående af en vinderstatuette og et diplom som et synligt bevis for deres indsats.

Succesvirksomheder hyldes til stor regionsfinale

Det er Spar Nord og BDO, der for fjerde år i træk hylder de danske små og mellemstore succesvirksomheder, som kontinuerligt formår at skabe vækst, stærke finansielle resultater og tager det lange seje træk.

Foruden de lokale hyldester bliver alle vinderne hædret til regionsfinale torsdag 3. november i Musikkens Hus i Aalborg, hvor den absolut bedste succeshistorie i regionen udpeges.

Om Succesvirksomhed 2022

Spar Nord og BDO stiftede i 2019 Succesvirksomhed, som er en erhvervspris, der anerkender de danske små og mellemstore virksomheder med mellem 10 og 999 årsværk.

Succesvirksomhederne kvalificerer sig på baggrund af antal ansatte og vurderes ud fra performance på følgende parametre:

• Vækst i resultat før skat de seneste fem år
• Soliditetsgrad over 15 procent i det seneste regnskabsår
• Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
• Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...