Gå til hoved-indhold
11. september 2023 - kl. 13.09

VM i kvindehåndbold: Frivillig-aften 19. september

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Frederikshavn er vært for 14 nationer og 37 kampe, når VM i kvindehåndbold afvikles fra 29. november til 13. december 2023. Har du lyst til at være med i håndboldfesten, kan du deltage i frivilligaften den 19. september i Arena Nord.

Der bliver stort rykind af 14 landshold fra hele verden, når Frederikshavn sammen med Herning er dansk værtsby for VM i Kvindehåndbold fra 29. november til 13. december 2023. Der skal spilles hele 37 kampe i Arena Nord, og det kræver et stort korps af frivillige hjælpere. I Frederikshavn er der stor opbakning til at stille op som hjælper ved store sport events. Det er erfaringen fra 2015, da Frederikshavn første gang var værtsby for kvindernes håndbold-VM.

For alle, der gerne vil være en del af håndboldfesten, er der frivilligmøde den 19. september kl. 19.00 i Arena Nord. Her får deltagerne masser af information om VM-værtskabet. Du får indsigt i, hvad det vil sige at være hjælper? Hvad vagterne går ud på, og hvornår de ligger? Og hvad du får ud af at melde dig som hjælper.

Vil du være med til at skabe værtskab i verdensklasse? Så meld dig til frivilligaften enten på mail toma@frederikshavn.dk eller mobil 29 48 61 90.

FAKTA
Danmark er værtsnation for VM i kvindehåndbold 2023 sammen med Norge og Sverige. Frederikshavn er værtsby sammen Herning. Danmark spiller alle sine kampe i Boxen i Herning.

Spar Nord Fonden støtter projektet ”VM i kvindehåndbold samler borgerne i nye fællesskaber” med 200.000 kr. Formålet er at skabe nye lokale fællesskaber for en række målgrupper, der samles om at være en del af noget større.

Spillere, officials og publikum i 14 dage forventes at give en estimeret meromsætning primært i Frederikshavn kommune og sekundært i regionen på i alt cirka 13 mio. kr. (beregningerne er foretaget af Arena Nord).

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...