Gå til hoved-indhold
29. marts 2024 - kl. 00.03

Y’s Men-klubbernes GENBRUGSEN uddelte igen penge til det lokale og til nød

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Nytter det noget at stå i en genbrugsbutik? Nytter det noget at være med til at afhente og levere genbrugsting? Nytter det noget at donere ting til genbrug?

"Ja" må være svaret til de mere end 30 frivillige i Y’s Men-klubbernes GENBRUGSEN i Danmarksgade i Frederikshavn. "Ja" må også være svaret til de mange, som donerer ting til butikken. Når man handler i GENBRUGSEN og laver en god handel, får andre så glæde af det? Også her er svaret "ja".

Hvorfor svaret er "ja" til alle spørgsmålene? Det kunne man se onsdag midt under påskeshopping i gågaden, hvor GENBRUGSEN af sit overskud nu for anden gang donerede tusindvis af kroner til velgørende formål.

Denne gang var det 75.000 kroner, som blev fordelt mellem Folkekirkens Nødhjælps arbejde i Ukraine, KFUM-spejderne i Gærum, KFUMs Soldaterhjem i Frederikshavn, TUBA Frederikshavns arbejde med børn og unge i alkoholramte familier, Ungehusene på Ørnevej og Frederikshavn Krisecenter.

De mange modtagere var mødt op og fik beviset på donationen overrakt af præsidenten for Frederikshavn Y’s Men-klub Poul Venø og formanden for Fladstrand Y’s Men-klub, Claus Jensen.

Formanden for GENBRUGSEN’s bestyrelse, Torben Christensen, rettede en stor tak til alle de frivillige som har gjort det muligt at drive butikken og dermed generere det pæne overskud. Det blev også nævnt, at mange kunder roser butikken for pæn indretning og den venlige modtagelse, man altid får.

Butikken i gågaden drives af byens to Y’s Men-klubber. De arbejder for at forbedre livsvilkår og muligheder lokalt, ligesom de også støtter ude i verden, hvor der er behov for hjælp.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...