Gå til hoved-indhold
112
26. april 2024 - kl. 14.04

43-årig varetægtsfængslet i fire uger - 67-årig løsladt

  • 1 af 1
    De to anholdte blev fundet i besiddelse af cirka 334 kilo hash og 2,5 kilo amfetamin i ejendom i Danmarksgade. Foto: Per Frank Paulsen, TV2 Nord
Af: Michael Frederiksen

Den 43-årige mand, der i går blev anholdt i en ejendom på hjørnet af Kirkepladsen og Danmarksgade i gågaden i Frederikshavn i en storstilet politiaktion, er i et grundlovsforhør ved Retten i Hjørring blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Derimod er den 67-årige mand, som også blev anholdt i går, løsladt. Han er dog stadig sigtet i sagen.

Det fremgår af sigtelsen, at de torsdag 25. april ca. kl. 16.30 blev fundet i besiddelse af cirka 334 kilo hash og cirka 2,5 kilo amfetamin i ejendom i Danmarksgade.

Politiet fandt på samme adresse en pistol med tilhørende magasin isat fire skarpe patroner.

Den 43-årige er endvidere sigtet for 18. december 2023 kort før kl. 12.00 at have modtaget to kilo kokain i en baggård lidt længere mod syd i Danmarksgade i Frederikshavn med henblik på videresalg.

Derudover sigter politiet den 43-årige mand for at have solgt 275 gram amfetamin til en person i og omkring SportsBaren i gågaden i Frederikshavn. Det skete i perioden fra 11. januar til 7. februar 2024 og 15. februar til 2. april 2024 

Den Nationale enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) foretog i går en omfattende ransagning på en række adresser i Frederikshavn, hvor to personer blev anholdt. Hele seks køretøjer, mange betjente og narkohunde blev observeret på hjørnet af Danmarksgade og Kirkepladsen i de sene eftermiddagstimer.

- Jeg er meget tilfreds med gårsdagens anholdelser, hvor vi har anholdt personer, som vi mistænker for at stå bag distribution af store mængder narkotika. Det er vores opfattelse at flere af personerne har spillet en væsentlig rolle i et organiseret kriminelt netværk, der handler med narkotika i Danmark, udtaler ledende politiinspektør i NSK, Michael Kjeldgaard.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...