Gå til hoved-indhold
112
26. oktober 2022 - kl. 15.10

60-årig stukket med kniv - 28-årig kvinde anholdt

  • 1 af 2
    FOTO: Jan Hansen
  • 2 af 2
    Knivstikkeriet fandt sted på adressen Søndergade 54 i Frederikshavn. Foto: Jan Hansen
Af: Michael Frederiksen

En 60-årig mand fra Frederikshavn blev onsdag middag stukket med en kniv på en adresse i Søndergade. En 28-årig kvinde er anholdt i sagen. 

Politiet er sparsom med oplysninger, men direkte adspurgt bekræfter politikommissær Peter Skovbak, leder af Efterforskningscenter Frederikshavn, at der har været et knivstikkeri i Søndergade.

Ifølge Kanal Frederikshavns oplysninger er det sket på adressen Søndergade 54A, men det ønsker politiet ikke at udtale sig om. Folk i området beretter om flere politipatruljer, betjente med skudsikre veste, motorcykelbetjente og et par ambulancer.

Peter Skovbak fortæller, at en 60-årig mand fra Frederikshavn er blevet stukket med en kniv. Han vil ikke kommentere de skader, manden har pådraget sig. Det samme gælder omstændighederne bag knivstikkeriet.

Politiet har anholdt en 28-årig kvinde, som er i familie med den 60-årige.

- Vi sigter kvinden for vold efter straffelovens paragraf 245, og juristerne skal så afgøre, om der er grundlag for at kræve hende varetægtsfængslet i et grundlovsforhør, fortæller politikommissær Carsten Straszek til Ritzau.

Straffelovens paragraf 245 handler om "legemsangreb af særligt rå, brutal eller farlig karakter".

Den 60-årige mand blev kørt på sygehuset i Aalborg med politieskorte.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...