Gå til hoved-indhold
11. september 2023 - kl. 00.09

ATP Frederikshavn passerer nu 300 medarbejdere

  • 1 af 2
  • 2 af 2
    Vi har et godt omdømme og får derfor altid +100 ansøgninger, når vi slår stillinger op, fortæller centerdirektør Lars Krogsgaard, ATP Frederikshavn.
Af: Michael Frederiksen

ATP er igen i gang med at udvide medarbejderstaben i Frederikshavn. 311 medarbejdere vil være på lønningslisten i den gamle toldbygning i Frederikshavn, når 15 nye medarbejdere begynder i efteråret.

Meldingerne fra ATP Frederikshavn har tidligere været, at der snart ikke var plads nok længere til de mange medarbejdere, men centerdirektør Lars Krogsgaard er fortrøstningsfuld.

- De godt 300 medarbejdere er dynamiske. Vi har løbende vikarer inde på forskellige fagspor. Vi har lige lavet en udvidelse i form af, at vi har væltet to store vægge, hvilket har givet 24 ekstra pladser, oplyser Lars Krogsgaard til Kanal Frederikshavn.

Han understreger, at ATP Frederikshavn ikke kigger efter supplerende lokaler.

Hvad er hemmeligheden bag ATP Frederikshavns vokseværk?

- Det er stabile, engagerede og effektive kollegaer, der alle er med til at løfte vores kerneopgave. Vi har et godt omdømme og får derfor altid +100 ansøgninger, når vi slår stillinger op, fortæller Lars Krogsgaard.

Han peger på to andre årsager til afdelingens succes.

- Vi er omkostningseffektive og har et super godt arbejdsmiljø.

ATP Frederikshavn har ansvaret for administrationen og udbetalingen af omkring 16 milliarder kroner i boligstøtte til godt 570.000 modtagere i Danmark.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...