Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.08.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Ballet, TikTok og Hip Hop i Dance Studio Fr.havn

Se flere fotos under artiklen.
Dance Studio Frederikshavn åbner igen for endnu en dansesæson. Det sker med Tik-Tok som en af de spændende nyheder.

 

Dance Studio Frederikshavn har mange spændende former for dans i aldersgruppen et år og opefter. Du har mulighed for at tilmelde dig lige det hold, som passer bedst til dig. Alle hold begynder i uge 33 med undtagelse af pardans og zumba, som venter til uge 34, samt mor/far/barn dans, som først begynder i uge 36.

- I denne sæson tilbyder vi, som noget helt nyt, TikTok. Det er et socialt netværk, hvor brugerne kan dele korte videoer. Små dansekoreografier er populært på TikTok, og det skal vi selvfølgelig udnytte. Hver mandag kl. 18.30-19.20 vil der blive undervist i TikTok.danse, som vores instruktører selv har koreograferet. Disse danse vil blive offentliggjort på Dance Studio Frederikshavns TikTok i slutningen af undervisningen. Holdet er for alle aldre og niveauer, oplyser formand Tenna Rom.

Nyt på programmet er også et Zumba-hold. Holdet er for alle, som gerne vil have motion til hele kroppen på en spændende, anderledes og sjov måde - samt masser af grin og hygge. Det gælder bare om at møde op og gøre træningen til en fest.

- Alle kan være med, og vores instruktør skal nok sørge for, at du kan følge med og få et smil på læben. Holdet træner hver mandag kl. 19.30-20.20, fortæller Tenna Rom.

Expermental Hip Hop er også nyt i år. Det er en stilart, som bryder alle grænser for normal Hip Hop. Der eksperimenteres med basic Hip Hop, fusioneres og leges med andre stilarter - kort sagt: Alt er tilladt. Holdet træner hver tirsdag kl. 17.30-18.20.

Dance Studio Frederikshavns sidste nyhed er mor/far/barn-dans. Holdet er for de helt små piger og drenge, som er stabile på benene og elsker bevægelse og børnedans.

- Vi vil danse til kendte sange og lege sjove lege med masser af bevægelse. En rigtig sjov time for dig og dit barn. Alderen er fra 1-3 år. Holdet træner hver torsdag kl. 16.00-16.50, siger Tenna Ron.

Foreningen har også dans for børn og unge med lettere handicap eller særlige behov. Dance Studio Frederikshavns ønske er at tilbyde den glæde, dans kan give til børn og unge. Alle kan være med, da instruktøren tager hensyn til den enkeltes niveau og behov. Holdet træner hver søndag kl. 11.30-12.20.

- Desuden tilbyder vi også ballet for alle aldre og niveauer. Der vil være undervisning med fokus på grundlæggende teknik. Du vil opnå muskelstyrke, smidighed samt en flot kropsholdning. Ballet vil også sammenkobles med trin og bevægelser fra contemporary og moderne dans. Vores to ballethold træner hver torsdag, udtaler Tenna Rom.

VILD MED DANS for nybegyndere (pardans): Deltagere på dette hold skal ikke kunne danse i forvejen. Instruktøren Henrik Tøsbæk underviser i en glad og hyggelig atmosfære, enkle trin til festmusik. Undervisningen går ikke hurtigere frem, end at alle kan være med uanset alder og niveau.

- Kom og oplev en dansetime fyldt med musik, energi og danseglæde. Vi danser de kendte danse som Engelsk Vals, Cha-cha-cha og mange flere. Holdet træner hver onsdag kl. 17.15-18.10, lyder det fra Tenna Rom.

Er du vild med HIP HOP, holdtræning, sjove og udfordrende dansetimer, sved på panden, en masse positiv energi, der styrker krop og sind, så kom og prøv Dance Studio Frederikshavns HIP HOP til unge og voksne. Holdene er for alle, der gerne vil danse og bevæge sig til fed musik.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Tenna Rom

FOTO: Tenna Rom

FOTO: Tenna Rom

FOTO: Tenna Rom

FOTO: Tenna Rom

FOTO: Tenna Rom

FOTO: Tenna Rom

FOTO: Tenna Rom

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close