Gå til hoved-indhold
08. februar 2024 - kl. 00.02

Borgmester, hvad er status på min inspiration?

  • 1 af 1
Af  Jens Ove Bagterp

Jens Ove Bagterp, Skagen, har skrevet dette indlæg: 20. oktober 2023 havde jeg et indlæg på både Skagens Avis og Kanal Frederikshavn omkring inspiration for Frederikshavn Byråd om grøn/vedvarende energi.

Se eventuelt disse links:
https://www.skagensavis.dk/2023/10/20/laeserbrev-inspiration-for-frederikshavn-byraad.html
https://www.kanalfrederikshavn.dk/vis/nyhed/havbaseret-vindmoellepark-inspiration-til-frederikshavn-byraad

Her er borgmesterens både kække og hurtige svar https://www.kanalfrederikshavn.dk/vis/nyhed/borgmester-til-jens-ove-bagterp-vi-tager-dit-forslag-med.

Siden da har jeg absolut intet hørt, så derfor tillader jeg mig at minde herom i god tid, inden Frederikshavn Byråd skal have en temadag om grøn/vedvarende energi.

Grundet det kække og hurtige svar fik jeg en naturlig forventning om, min inspiration var blevet godt modtaget, og de store selskaber ville blive kontaktet. Det eneste, jeg beder om, er status på henvendelsen til de store selskaber. Er de interesseret? Er svenskerne interesseret?

Samarbejdet omkring energiøer med kabelføring til både Sverige og Skagen vil selvsagt optimere både forsyningssikkerheden og reducere prisen på grøn/vedvarende energi i begge lande. Til gavn for både industrien og den enkelte forbruger!

Derfor, kære borgmester: Hvad er status på min inspiration til Frederikshavn Byråd?

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...