Gå til hoved-indhold
112
26. februar 2024 - kl. 15.02

Butik i Sæby til gerningsmænd: Kontakt os eller I bliver meldt til politiet

  • 1 af 1
    Her er billedet, som Sanne C har lagt op på Facebook.
Af: Michael Frederiksen

Butikken Sanne C i Vestergade i Sæby har natten til søndag været udsat for hærværk og tyveri. "Vi ved, hvem I er. Kontakt os inden lørdag, ellers melder vi jer til politiet", skriver butikken på Facebook

Indehaver Sanne Christiansen indleder med at notere, at hun er "oprigtig ærgerlig over at skulle lave dette opslag".

"Billedet her er taget fra vores overvågning, hvor vi har et meget godt videomateriale, inklusiv lyd, hvorfor vi er bekendte med navnene på flere af personerne, der deltog i hærværket", skriver Sanne Christiansen.

Hun har selv børn i teenagealderen og ved, at meget kan ske i et øjebliks kådhed.

"Derfor vil jeg ikke gøre yderligere, såfremt de involverede kontakter mig senest lørdag i denne uge, så vi kan finde en løsning. Alternativt bliver alt videomaterialet overdraget til politiet, og personerne anmeldt for hærværk næste mandag", fremgår det af Sanne C's opslag.

Sanne Christiansen bemærker, at butikkerne i Sæby - og andre steder - ofte har udstillingsgenstande stående foran butikkerne. Det gælder også udenfor normal åbningstid.

"Jeg ved, at der er en risiko for, at der kan blive flyttet rundt på det af passerende efter en våd aften i byen. Jeg har dog indtil i dag aldrig været udsat for, at det blev direkte ødelagt/stjålet, hvorfor jeg laver dette opslag", forklarer Sanne Christiansen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...