Gå til hoved-indhold
03 december. 2023

Estavana Polman blev fredag optaget i Arena Nords Wall Of Fame

  • 1 af 1
    Direktør Per Malmberg, Arena Nord, var en glad mand, da Estavana Polman blev optaget i Arena Nords Wall Of Fame.
Af: Michael Frederiksen

Den hollandske stjernespiller Estavana Polman blev fredag optaget i Arena Nords Wall Of Fame.

Efter hollændernes træning i Arena Nord satte 31-årige Estavana Polman sit håndaftryk i det bløde ler - til stor glæde for Arena Nord-direktør Per Malmberg, der nu kan tælle den hollandske håndboldstjerne med i rækken af kendisser, der møder publikum i Arena Nords foyer.

På Wall Of Fame er Estavana Polman i godt selskab med navne som Bryan Adams, Mike Love fra The Beach Boys, Kim Larsen, Peter Belli, Sissel Kyrkjebø og mange flere.

Estavana Polman er en god bekendt af danske håndboldfans, da hun har spillet flere sæsoner i den bedste danske håndboldliga for SønderjyskE, Team Esbjerg og Nykøbing Falster.

Siden december 2022 har 31-årige Estavana Polman spillet i rumænske CS Rapid București, og at hun stadig er på topniveau, viste hun torsdag aften i hollændernes første kamp ved VM mod Angola. Her blev Polman topscorer med syv fuldtræffere i Hollands sejr på 41-26.

Ved VM i Japan i 2019, hvor Holland vandt guld, blev Estavana Polman kåret som turneringens bedste spiller.

Privat danner Estavana Polman par med en anden sportskendis, den hollandske fodboldspiller Rafael van der Vaart, der sluttede sin professionelle karriere i Esbjerg FB efter et ophold i FC Midtjylland. Van der Vaart har også spillet for storklubber som Ajax Amsterdam, Real Madrid og Tottenham Hotspurs.

Holland spiller i Gruppe H, hvor de øvrige hold er Angola, Tjekkiet og Congo. Holland vandt i går 40-20 over Congo og spiller gruppefinale mandag mod Tjekkiet.

Søndag er der to VM-kampe på programmet i Arena Nord. Kl. 15.30 kæmper Ukraine og Kazakhstan om tredjepladsen og en plads i mellemrunden, og kl. 18.00 gælder det kampen om førstepladsen i Gruppe G mellem Brasilien og Spanien.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...