Gå til hoved-indhold
07. marts 2020 - kl. 11.03

Forårsrevy: Lidt frækkere og mere musikalsk

 • 1 af 5
  FOTO: Dan Bertelsen
 • 2 af 5
  FOTO: Dan Bertelsen
 • 3 af 5
  FOTO: Dan Bertelsen
 • 4 af 5
  FOTO: Dan Bertelsen
 • 5 af 5
  Se flere fotos under artiklen. Foto: Dan Bertelsen
Af: Kanal Frederikshavn

Et godt scenehold og et veloplagt revyorkester skaber rammerne om dette års Forårsrevy på Hotel Hvideklit, som havde premiere fredag aften.

Med undtagelse af et par små svipsere, hvor teksten ikke var helt færdiglagret i hukommelsen, gjorde sceneholdet det rigtigt godt. Det var en velspillet og meget musikalsk flot revy.

Der er ingen tvivl om, at der er gjort meget ud af at vælge tekster til dette års revy. Der var mere bid og skarphed end tidligere.

Revyen kommer vidt omkring og berører alt fra flytning af klitten i Skagen, til udligningsreformen, omfartsvejen omkring Mariager og Dronning Margretes 80 års fødselsdag i april, krænkelsesparathed, politisk korrekthed og ytringsfrihed- eller pligt.

Også 75 året for Danmarks befrielse bliver markeret i en alvorlig og meget eftertænksom sang. Britta Nielsen, Klaus Riskjær og Stein Bagger gør den som Danmarks nye Olsen-Banden.

Og som det hører sig til i dansk revy, er der også et par numre, der kommer lidt under bæltestedet, men på den sjove måde og sådan skal det være.

Sammenlignet med tidligere år kan man vist godt sige, at dette års revy er lidt mere skarp, lidt mere satirisk, meget mere musikalsk og en anelse frækkere, men meget underholdende.

Revyen spiller fem gange endnu, lørdag 7., onsdag 11., torsdag 12., fredag 13. og lørdag 14. marts. Onsdag og lørdag er udsolgt.

Du kan læse mere om revyen og bestille billetter på www.foraarsrevy.dk.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...