Gå til hoved-indhold
06. maj 2021 - kl. 23.05

Generalprøve på Onsdage på Toppen en succes

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
Af: Kanal Frederikshavn

Torsdag aften var der generalprøve på "Onsdage på Toppen" i Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Siloen. Cirka 50 indbudte gæster kunne læne sig tilbage og blive forkælet med restaurantens nye madkoncept.

- Generalprøven er gået over al forventning. Kæmpe ros til alle medarbejdere, som har leveret en hel ekstraordinær indsats i dag. Nu er vi klar til at levere på samme høje niveau, når vi på onsdag åbner for alle som vil have en unik restaurantoplevelse, siger Martin Pedersen, direktør hos FME og Himmelhav.

Fra onsdag 12. maj går det for alvor løs, når heldige gæster med bordbestilling indtager Himmelhav. Hvis du er interesseret i at prøve "Onsdage på Toppen" i Himmelhav, skal du bestille bord via restaurantens hjemmeside.

- Vi er overvældet over interessen for vores nye koncept. Vi har kun få pladser tilbage i maj, og onsdagene i juni er også ved at være godt fyldte, fortæller Flemming V. Jensen, køkkenchef i Himmelhav.

En onsdag på toppen indeholder en appetizer og velkomstdrink. Tre serveringer med udgangspunkt i årstidens, lokale råvarer. Vinbuffet med udvalgte hvidvine og rødvine også af den alkoholfri slags. Øl, sodavand, isvand og Himmelhavs økologiske saft. Hjemmebagt brød med olivenolie og vinaigrette. Og så toppes aftenen med konditorkokkens søde lækkerier serveret med kaffe eller te og køkkenchefens favorit-avec’er, for eksempel mørk Rom og månedens likør.

Hele herligheden bliver tilbudt til 399 kroner pr. person.

Onsdage På Toppen gennemføres alle onsdage i maj og juni – og efter sommerferien i oktober og november.

Bordbestilling på www.himmelhav.dk.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...