Gå til hoved-indhold
18. september 2023 - kl. 11.09

Glad centerdirektør i Frederikshavn efter dagens ministerbesøg

  • 2 af 2
    Fra venstre ses centerdirektør Lars Krogsgaard, digitaliseringsminister Marie Bjerre og koncerndirektør Kristine Stenhuus.
Af: Michael Frederiksen

Centerdirektør Lars Krogsgaard, ATP Frederikshavn, føler, at han fik noget helt konkret ud af mandagens ministerbesøg, som med tiden vil lette arbejdsgangene på kontoret i Frederikshavn, der nu beskæftiger over 300 medarbejdere.

Digitaliseringsminister Marie Bjerre ankom kort før kl. 10.00, og hun blev modtaget af Udbetaling Danmarks koncerndirektør, Kristine Stenhuus, og centerdirektør i Frederikshavn, Lars Krogsgaard.

ATP er et af Danmarks førende teknologi- og digitaliseringshuse. Formålet med besøget var, at ministeren bliver klogere på, hvordan Udbetaling Danmark, som er en del af ATP, arbejder helt konkret med digitalisering, og hvilke fordele borgerne får ud af dette fokus.

Boligstøtte er forankret i Frederikshavn, som står for udbetalingen af cirka 16 milliarder kroner til omkring 570.000 borgere.

Lars Krogsgaard føler, at han fik noget helt konkret ud af ministerbesøget.

- Vi fik sat digitalisering på dagsordenen, så Marie kunne få noget med hjem i forhold til, at vi har en meget gammel og kompleks lovgivning, som ikke er up to date i forhold til den digitalisering, vi har mulighed for i dag. Vi kan digitalisere endnu flere processer, så vi kan blive mere omkostningseffektive i vores administration, og det kan skabe en bedre brugeroplevelser for borgerne, mener Lars Krogsgaard.

Marie Bjerre blev præsenteret for et konkret eksempel, hvor en medarbejder hos ATP Frederikshavn uden problemer kan indhente en oplysning digitalt, men det forbyder forældet lovgivning. Det gjorde tydeligvis indtryk hos ministeren.

- Hun sagde rent faktisk, at hun vil tage hjem og ændre det, og jeg fik også lige sagt til hende, at jeg gerne sender en mail, så hun har noget på skrift at tage med. Vi skubber til processen og følger op på det, udtaler en tilfreds Lars Krogsgaard.

Han er yderst tilfreds med besøget og ikke mindst ministerens imødekommmenhed.

- Hun kan se alle pointerne, ligesom vi andre kan, og vil gerne være med til at gøre det mere effektivt. Og kan man skabe en win-win, hvorfor så ikke skubbe til det, udtaler centerdirektøren i ATP Frederikshavn, som holder til i den gamle toldbygning på Toldbodvej, ved Scandic The Reef og Frederikhavn Handelsskole.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...