Gå til hoved-indhold
17. marts 2024 - kl. 10.03

Hørby Bazaren er tilbage palmesøndag med tæt på 100 stande

  • 1 af 3
  • 2 af 3
  • 3 af 3
Af: Michael Frederiksen

Foråret banker på døren og det samme gør små og store gør-det-selv projekter og trangen til opfriskning af garderoben. Derfor kommer Hørby Bazaren lige i rette tid til, at du kan gå på skattejagt efter genbrugsfund, retroguld og gemte skatte palmesøndag 24. marts. Arrangementet er gratis for alle gæster.  

Træd ind i en verden af shopping, fællesskab og glæde på Hørby Efterskole, der danner rammen om genåbningen af den populære Hørby Bazar. Efter en kort pause, er et hold af efterskoleelever og personalekræfter igen klar til at fyre op under den lokale handel og skabe en dag, der sprudler af kræmmerstemning, gode tilbud og masser af smil.

Tæt på 100 stande er booket af købmænd og -kvinder fra store dele af Nordjylland. De står klar til at overraske dig med skatte, du ikke vidste, du manglede. Udvalget på dagen rummer alt fra børnetøj, brugskunst, håndlavede smykker og tasker, legetøj, sko, nips, boligartikler og meget mere.

Selvom der stadig er enkelte boder til salg tilbage, så tør holdet bag Hørby Bazaren godt love, at der er gode handler at gøre hele dagen fra kl. 10.30 til 15.30.

Det er hårdt arbejde at være skattejæger og bliver benene trætte, kan di tage hold i Hørby Bazarens café, hvor du kan nyde lækkerier fra Hørby Efterskoles anerkendte køkken. Her kan du for eksempel prøve en frisksmurt sandwich, pølsehorn, boller, lækre kager eller en varm kop kaffe. Ved at købe caféens specialiteter støtter du samtidig dette års efterskoleårgang, og derfor er det også nuværende elever, der har cafétjansen og vil sørge for, at du går glad og tanket op derfra. 

I årene 2014-2019 etablerede Hørby Bazaren sig som en betydningsfuld begivenhed i påsken, der har bidraget til lokalt samfundsliv og til at sprede god genbrugskultur i byen og omegn. Arrangementet har tidligere tiltrukket over 1000 besøgende fra hele regionen og har gjort dagen til noget specielt. Derfor er holdet bag både spændte og virkelystne inden bazarens påskegenopstandelse, og de håber at se så mange som muligt til en stemningsfyldt dag. 

- En af grundene til den altid store deltagelse i Hørby Bazaren er uden tvivl en stigende bevidsthed om "smid-væk-kultur", og at vi som samfund i større grad ønsker at tage ansvar over for jord og efterkommere. Det er noget vi på Hørby Efterskole også gerne vil give videre til vores elever, og derfor er mange af dem også engagerede i at drive bazaren og caféen på dagen. Så kom og opdag skønheden ved at give gamle ting nyt liv, lad dig inspirere og tag hjem med noget særligt, siger Helle Brinkmann Larsen fra arrangørgruppen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...