Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
29.04.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Jorden rundt og hjem igen med Emil Erichsen

Endnu et udbytterigt samarbejde bliver søsat, når Erhvervshus Nord og Frederikshavn Teaterforening inviterer en verdensfarer til Frederikshavn, nemlig Emil Midé Erichsen.

 

Det sker 5. april 2022 kl. 19.00 på Frederikshavn Handelsskole.

Køb billet her.

Erhvervsdirektør Niels Bay Christensen og formand Lilly Pedersen, Frederikshavn Teaterforening, er enige om, det er vigtigt, at de på denne måde kan vise, at erhverv og kultur står sammen om de gode oplevelser i lokalområdet.

Emil Erichsen er den fødte sejler. Som 11-årig overtog han selv rorpinden i sin første optimistjolle.

Efter tre års jordomsejling ombord på skibet Havana vendte Emil Midé Erichsen hjem til Danmark i 2016. I dette foredrag fortæller han historien om den omvæltning, det var at komme hjem igen.

Gennem nye historier fra sejlturen og endnu ikke viste klip fra "Kurs mod fjerne kyster" tager Emil Midé Erichsen publikum med ombord på Havanas rejse hjemover og med indlevelse fortæller han om, hvordan det var fra den ene dag til den anden at skifte den stille hverdag på båden ud med et liv hjemme i gamle rammer, men med et forandret syn på tilværelsen.

Med oplevelser og fortællinger fra den sydlige halvkugle i Stillehavet til Barentshavet nord for polarcirklen fortæller Emil Midé Erichsen også om en jordklode, der er hårdt presset og under forandring.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close