Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.04.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Klar til ny tennissæson på røde grusbaner i skoven

Søndag 18. april kommer der igen net på tennisbanerne i Sæbygård Skov, når Sæby Tennis Klub åbner sæsonen med standerhejsning i skoven. Det sker kl. 10.00.

 

Efter en lang corona-vinter har tennisspillerne i Sæby i mange uger trippet for igen at komme på grus.

- Vi glæder os til at komme i gang igen med at spille, og i lørdag 17. april kommer der nyt grus på banerne, så vi har to baner klar til sæsonstarten, fortæller formand for Sæby Tennis Klub, Anders Brønnum.

Interessen for at komme i gang med at spille tennis har været stor i de seneste måneder. Mens corona-pandemien har stoppet indendørs sport, er det igen muligt at dyrke sport udenfor som eksempelvis tennis, og det har mange fået øjnene op for.

- I 2020 fik vi mange nye medlemmer, og jeg et sikker på, at den tendens vil fortsætte i år, siger Anders Brønnum.

Medlemstilgangen i 2020 betyder, at Sæby Tennis Klub i denne sæson etablerer tre baner med nyt rødt grus, så der er baner til alle medlemmer.

Sæby Tennis Klub blev grundlagt i 1916, og er med sine 105 år still going strong. I de første år var der kun en enkelt grusbane i skoven. Sidst i 1920'erne blev anlægget udvidet med omklædningsrum og senere endnu en bane.

Tennissporten voksede sig for alvor stor i Sæby i den sidste del af 80'erne og begyndelsen af 90'erne. Anlægget blev i den periode udvidet med yderligere tre grusbaner og et klubhus, og medlemstallet toppede med over 250 medlemmer, og selv om medlemstallet er gået en del ned de seneste 15 år, så ser det ud til at corona-pandemien har fået folk til at tage ketsjeren i hånden igen.

- Vi kan glæde os over, at vi har fået en række tidligere spillere i gang igen, men der er også kommet helt nye spillere til, fortæller Anders Brønnum.

Medlemstilgangen i 2021 betyder, at Sæby Tennis Klub kommer ud af 2020 med et lille plus i regnskabet. Derfor er der nu blevet midler til en længe ønsket investering i et elektronisk online booking system, som afløser for den gamle bookingtavle med nummerbrik i klubhuset.

- Vi er sikre på, at medlemmerne kommer til at opleve, at det bliver meget lettere at booke baner, når man kan sidde hjemme og gøre det i stedet for at skulle en tur op i klubhuset, siger formanden.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close