Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.10.2011 | Af: Leif Jensen

L.O.C. åbner efterårsturné med koncert i Fr.havn

Noget overraskende er der stadig mange billetter tilbage til koncerten torsdag aften i Frederikshavn med L.O.C.
På dåbsattesten står der Liam Nygaard O'Connor. Han er 32 år, har dansk mor og irsk far, kommer fra Aarhus i den del af byen, hvor solen går ned, som han selv udtrykker det i en af sangene. Kendt som selverklæret libertiner. Rapperen og crooneren L.O.C.

 

"Libertiner Tour" begyder torsdag aften med koncerten i Det Musiske Hus i Frederikshavn. Dermed er der gjort klar til en aften helliget sange om sex, sprut, stoffer og det vilde liv. Manden selv lover en optræden, der bliver det mest dragende og personlige show til dato med materiale, der trækker på hele bagkataloget.

L.O.C. udgav i marts sit femte studiealbum, "Libertiner", der gik direkte ind på førstepladsen på albumhitlisten og solgte guld, hvilket svarer til 15.000 eksemplarer. Han beskriver selv albummet således: "Libertiner er min hyldest til vores smukke ignorance, og den fantastisk afvigende adfærd den fører med sig. Det er ufiltrerede tanker fra en egoist med det synspunkt, at selvdestruktiv er det nye glad".

L.O.C. kan prale af at være den første danske hiphopper nogensinde, der spillede på "Orange Scene" - den største og mest prestigéfyldte plads på Roskilde Festivalen. Det var i 2008 og blev dengang kaldt for "den største bedrift i dansk hiphop". En bedrift, der blev gentaget i sommer samme sted.

For at markere turnéstarten i Frederikshavn har L.O.C. valgt at invitere hele to speciel guests med. Først Marwan og derefter Young, der begge skal vise præcis, hvad de kan, inden mikrofonen gives videre til "the main event".

Dermed en aften i selskab med en af Danmarks største rappere, der byder på sange som "Ung for evig", "Momentet", "Xxx Couture" - og mon ikke der er dømt fællessang til ”Frk. Escobar”.

Dørene åbnes klokken 20.00.

Se mere her.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close